Αυτή τη φώκια που λιάζεται σε ξαπλώστρα την είδατε; - Όχι; - Ιδού το βίντεο από τη Σάμο

Απίθανη η "Αργυρώ"

Την υπέροχη φώκια που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί , τη λένε  Αργυρώ, και  για 3,5 χρόνια ήταν η μασκότ της Σάμου. Για την ακρίβεια ήταν η πιο διάσημη φώκια της Ελλάδας.

Έκανε ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες και στις βάρκες των ψαράδων,έπαιζε με τους λουόμενους  και ζούσε αρμονικά με τους Σαμιώτες.

Ώσπου, πριν δύο χρόνια ( το 2017) βρέθηκε άγρια δολοφονημένη με κυνηγετικό όπλο...Να σημειωθεί ότι η Αργυρώ ανήκε στο σπάνιο είδος Μονάχους - Μονάχους που είναι υπό εξαφάνιση και σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 450 ζώα αυτού του είδους 

Πάντως η απίθανη Αργυρώ, και οι πόζες της στην ξαπλώστρα, έχουν κατακτήσει το διαδίκτυο . Τα video, με  πρωταγωνίστρια τη διάσημη φώκια της Σάμου, είναι viral, και η Αργυρώ απέκτησε πολλούς φίλους και θαυμαστές που δεν θα την ξεχάσουν.

Αφιερώματα στην Αργυρώ έκαναν πάρα πολλά ελληνικά ΜΜΕ ,ενώ ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να τη γνωρίσουν ήταν ο Ευτύχης Μπλέτσας με την εκπομπή Happy Traveler.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ