Έγινε ο γάμος Στράτου Τζώρτζογλου- Σοφίας Μαριόλα- Όλες οι φώτο & τα βίντεο από τον κρητικό γάμο αλά Ζορμπά του ερωτευμένου ζευγαριού

Οι λεπτομέρειες από τον παραμυθένιο γάμο

Στον Ιερό ναό του τίμιου Σταυρου στο Ακρωτηρι Χανίων, έγινε ο λαμπερός γάμος του Στράτου Τζώρτζογλου με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα. Ο γνωστός ηθοποιός όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο eirinika.gr, επιθυμούσε ο γάμος του να τελεστεί εκεί που είχε χορέψει ο Ζορμπάς το συρτάκι. Ήταν γι' αυτόν όπως μας είπε, ένας φόρος τιμής στον Κακογιάννη.

Οι ερωτευμένοι Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα ένωσαν για πάντα τις ζώες τους και ορκίστηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων αιώνια πίστη και αγάπη. Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός. Κουμπάροι ήταν η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

 

Νύφη βγαλμένη από τα παραμύθια  η Σοφία Μαριόλα  με το εντυπωσιακό και σέξι νυφικό του Βλάσση Χολέβα, με δαντέλα στο μπούστο, ανοιχτή πλάτη και τις πολλές διαφάνειες. Τα ξανθά μακριά μαλλιά της τα άφησε ελεύθερα ενώ έβαλε ένα διακριτικό αξεσουάρ!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έλαμπε από χαρά στo κατάλευκο γαμπριάτικo κουστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου. Όπως είχε πει ο ίδιος το κουστούμι έμοιαζε με ρούχα αξιωματικού του ναυτικού αφού η τελετή έγινε δίπλα στην θάλασσα, αναφέρει το Flash News.

 

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε δηλώσει ότι θέλει στο γάμο του να πάνε όλοι. "Θέλω όλοι να γίνουμε ένα", είχε γράψει σε ανάρτηση του στο facebook.

Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στο Sea View Beach Bar Restaurant στην παραλία του Ζορμπά ,στον Σταυρο Ακρωτηρίου, όπου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του έβαλαν "φωτιά στην νύχτα" με μεγάλο κρητικό γλέντι.

Μία ημέρα πριν από το γάμο, το ζευγάρι έκανε ένα λαμπερό, κοινό,  μπάτσελορ πάρτι, ενώ πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκαν τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να πάρουν την ευχή του.

Η προετοιμασία για το γάμο

Εξίσου εντυπωσιακή και παραδοσιακή ήταν και η προετοιμασία των νεόνυμφων για το γάμο. 

Στο πλευρό φυσικά των μελλόνυμφων και οι κουμπάροι Βάνα Μπάρμπα, Μαθιός Αστροπαλίτης, Σπύρος Μπουρνάζος και Γιώργος Δεσύπρης, φροντίσαν όλες τις τελευταίες οργανωτικές λεπτομέρειες, ώστε η βραδιά αυτή να μείνει αξέχαστη σε Σοφία και Στράτο.

Ακολούθησε η… πομπή των μελλόνυμφων προς την εκκλησία. Με συνοδεία μουσικών και οργάνων, ο γαμπρός και η νύφη περπάτησαν ξεχωριστά μέχρι τον ιερό ναό, έχοντας στο πλευρό τους, άντρες και γυναίκες αντίστοιχα, με παραδοσιακές φορεσιές, αναφέρει το ρεπορτάζ του zarpanews.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ