Υπόθεση Τοπαλούδη: Μηνύσεις για τις χυδαίες αναρτήσεις στο προφίλ της - Προσβάλλουν τη μνήμη της λένε οι γονείς

"Δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται προσβλητικά για άτομα που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή και μάλιστα πέθαναν με τόσο τραγικό τρόπο", λένε οι γονείς

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα στραφούν νομικά εναντίον όλων όσων σπίλωσαν τη μνήμη της κόρης τους στα social media με αρνητικά και κυρίως προσβλητικά σχόλια, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, για τους γονείς της Ελένης που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, είναι θέμα αρχής να τιμωρηθούν όσοι έκαναν χυδαίες αναρτήσεις στα social media μετά το θάνατό της, καθώς, όπως αναφέρουν δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται προσβλητικά για άτομα που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή και μάλιστα πέθαναν με τόσο τραγικό τρόπο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει την αποστολέα των μηνυμάτων που ανέβηκαν στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας πριν από έξι μήνες. Η γυναίκα έχει ήδη κληθεί σε απολογία, άλλα θα αντιμετωπίσει και τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στα δικαστήρια

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος φέρεται να έχει εντοπίσει την αποστολέα των μηνυμάτων που ανέβηκαν στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας προ εξαμήνου.

Η γυναίκα αυτή έχει ήδη κληθεί σε απολογία και πλέον θα αντιμετωπίσει τους γονείς της άτυχης φοιτήτριας στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ