"Η Αντιστάρ": Το πρώτο βιβλίο του δημοσιογράφου Γιάννη Βίτσα - Η ηθοποιός που παντρεύτηκε τον μεγαλοαστό & η τραγωδία (φώτο)

Παρουσιάσαμε στο κατάμεστο ACRO, το πρώτο βιβλίο του δημοσιογράφου των επιτυχημένων συνεντεύξεων, Γιάννη Βίτσα - "Η Αντιστάρ" και η συναρπαστική ζωή της, βγήκε στο φως

Ήταν μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και μνήμες. Η «Αντιστάρ» του Γιάννη Βίτσα, παρουσιάστηκε στο κοινό το απόγευμα της Τρίτης  4 Ιουνίου στο «ACRO».

Χριστίνα Λαμπίρη, Ειρήνη Νικολοπούλου, Γιάννης Βίτσας, Σπύρος Μπιμπίλας, Κάκια Κοντοπούλου

Η μυθιστορηματική βιογραφία, που βασίζεται στη ζωή της ηθοποιού Κάκιας Κοντοπούλου, άγγιξε στην καρδιά το μεγάλο κοινό που είχε κατακλύσει τον κατάμεστο πολυχώρο. Μία σειρά σημαντικών δημοσιογράφων και ηθοποιών μίλησαν για το ξεχωριστό βιβλίο του δημοσιογράφου, αλλά και διάβασαν αποσμάτα. 

Κάκια Κοντοπούλου, Έμη Λιβανίου, Γιάννης Βίτσας

Αναστασία Κορινθίου, Έμυ Λιβανίου, Γιάννης Βίτσας

Γιάννης Βίτσας Μαρία Εκμεκτσίογλου

Ειρήνη Νικολοπούλου

Γιάννης Βίτσας, Κάκια Κοντοπούλου

Πέτρος Κουσουλός, Γιάννης Βίτσας, Αθηνά Καμπάκογλου, Μαρία Νικόλτσιου, Αλεξία Κουλούρη, Ειρήνη Νικολοπούλου

Σπύρος Μπιμπίλας, Φωτεινή Ντεμίρη, Γιάννης Βίτσας, Ειρήνη Νικολοπούλου

Γιάννης Βίτσας Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Χριστίνα Λαμπίρη, Έμυ Λιβανίου, Κάκια Κοντοπούλου, Γιάννης Βίτσας

Γιάννης Βίτσας, Κάκια Κοντοπούλου

Χριστίνα Λαμπίρη, Βίκυ Χατζηβασιλείου

Οι Αθηνά Καμπάκογλου, Αλεξία Κουλούρη, Πέτρος Κουσουλός, Χριστίνα Λαμπίρη, Έμη Λιβανίου, Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χατζηβασιλείου σκιαγράφησαν την εποχή που έδρασε η Κάκια Κοντοπούλου αλλά και την πολυσύνθετη προσωπικότητα  της, ενώ οι Δήμητρα Παπαδήμα, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Μπέσυ Μάλφα, Ελισάβετ Μουτάφη, Αλεξάνδρα Παντελάκη και Μαριάννα Πολυχρονίδη μοιράστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου με το κοινό.

Ελπίδα, Χρήστος Αντωνιάδης

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η Ειρήνη Νικολοπούλου, ενώ προλόγισε η Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του εκδοτικού οίκου, Αναστασία Κορινθίου.

Το παρών στην παρουσίαση του βιβλίοιυ, του Γιάννη Βίτσα "Η Αντιστάρ",  έδωσαν δεκάδες πρόσωπα της δημοσιογραφικής και καλλιτεχνικής ζωής.

Φωτεινή Ντεμίρη, Γιάννης Βίτσας, Κάκια Κοντοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Διονυσία Ζαπατίνα, Άγγελος Ζαπατίνας, Αναστασία Κορινθίου

Αναμεσά τους οι Πέγκυ Ζήνα, Ελπίδα, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Μιχάλης Μόσχου, Χρήστος Βέργαδος, Γιάννα Τερζή, Αποστολία Ζώη, Νανά Παλαιτσάκη, Χρήστος Αντωνιάδης, Δημήτρης Γιώτης, Λένα Αλκαίου, Κώστας Πρέκας.

Σπύρος Μπιμπίλας, Φωτεινή Ντεμίρη, Γιάννης Βίτσας, Χριστίνα Λαμπίρη

Ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας παρέδωσε στην Κάκια Κοντοπούλου τη νέα ταυτότητα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ της απένειμε και τιμητική διάκριση του σωματείου του οποίου ηγείται.

Τζώρτζια Συρίχα, Νανά Παλαιτσάκη

Μπέσσυ Μάλφα Γιάννης Βίτσας

 

Η ηθοποιός έλαβε επίσης τιμητική πλακέτα από τον Σύλλογο γυναικών «Ιωνίδες»

Κάκια Κοντοπούλου, Γιάννης Βίτσας, Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Σπύρος Μπιμπίλας Κάκια Κοντοπούλου

Το βέβαιο είναι πώς η αληθινή ιστορία ανθρωπιάς, τρυφερότητας και αλτρουïσμού του Γιάννη Βίτσα, που κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Υδροπλάνο» βγήκε στο «φώς» κουβαλώντας  μόνο αλήθεια. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ