Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πέφτει κι άλλο στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ, εν μέσω της «θύελλας» για τα ρουσφέτια

Προβάδισμα 10,2 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis

Διψήφιο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον Alpha ενόψει των εκλογών στις 7 Ιουλίου. Πρώτος σε δημοτικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλέξη Τσίπρα να ισοβαθμεί με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός και πάλι ο κανένας. Υπέρ των πρόωρων εκλογών το 65% των ερωτηθέντων.

Διψήφια δίνει τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ η νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Alpha.

Στην εκτίμηση ψήφου για τη δημοσκόπηση της Metron Analysis η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να συγκεντρώνει από 37% έως 42,6% ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστά από 27% έως 32,2%.

Μια διαφορά που  φτάνει ακόμη και τις 10,2%.

Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 6,2% έως 9,2% και το ΚΚΕ με 3,6% έως 6%.

Στη συνέχεια σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 3,5% έως 5,9% και στη συνέχεια το ΜΕΡΑ 25 με 2,5% έως 4,7%. Όσον αφορά την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου φαίνεται να συγκεντρώνει 1,6% έως 3,4%.

Διαφαίνεται αυτοδυναμία ΝΔ με 160 έδρες
Όσον αφορά τις έδρες με βάση τη δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 160 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 82 έδρες, το ΚΙΝΑΛ 22 έδρες, το ΚΚΕ 13 έδρες όπως και η Χρυσή Αυγή και η ΜΕΡΑ 25 με 10 έδρες.

Στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγές η Νέα Δημοκρατία έχει ποσοστό 31,2% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 23,5% και ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6,1%. Στη συνέχεια το ΚΚΕ ακολουθεί με 3,8%, η Χρυσή Αυγή με 3,6% και η ΜΕΡΑ 25 με 2,8%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ