Made in Greece τα κοσμήματα Yannis Sergakis: Πολύτιμες πέτρες και λάμψη στη νέα συλλογή

κοσμήματα του Γιάννη Σεργάκη μας αρέσουν γιατί είναι πολύ μπροστά για την εποχή τους.

Ο δημιουργικός καλλιτέχνης σχεδιάζει με ένα βλέμμα πρωτοποριακό και με ιδέες φρέσκες, ικανές να σταθούν ακόμα κι αν παρουσιάζονταν κάποια χρόνια αργότερα.

«Η χειροτεχνία για εμάς ορίζεται από το ρυθμό και την αφοσίωση», τονίζει στο επίσημο site του. Ένα στολίδι, όπως λέει, απελευθερώνεται στον καιρό του κι ο Γιάννης γνωρίζει πολύ καλά πότε ένα κομμάτι που δημιουργεί έχει αγγίξει την τελειότητα και είναι έτοιμο να απελευθερωθεί. Το διαισθάνεται και η διαίσθησή του δεν τον εξαπατά ποτέ.

 

Ο Γιάννης Σεργάκης εκπροσωπεί τη νέα γενιά στο πολύτιμο κόσμημα. Δημιουργεί αυθεντικά, πολύτιμα στολίδια με γνώμονα τον τρόπο με τον οποίο τα κοσμήματα στο παρελθόν γινόταν αντιληπτά ως αντικείμενα ομορφιάς και αξίας.

 

Τα κοσμήματά του ισορροπούν μεταξύ του μοντέρνου και του απόλυτα διαχρονικού. Περίτεχνα δεσίματα πολύτιμων και ημιπολίτυμων λίθων, εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και αφοσίωση στην δεξιοτεχνία είναι το τρίπτυχο που έχει καθιερώσει το brand του Yannis Sergakis σε ένα από τα πιο σπουδαία ελληνικά fine jewellery brands με διεθνή αναγνώριση.

 

Χρυσό, ασήμι και πολύτιμες πέτρες γίνονται ο καμβάς πάνω στον οποίο δημιουργεί και μας εντυπωσιάζει κάθε φορά. Βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, αγκαλιάζουν το γυναικείο κορμί και προσδίδουν λάμψη σε κάθε μας εμφάνιση. Ακόμα και οι πιο απλές σχεδιαστικά δημιουργίες του Γιάννη Σεργάκη αποτελούν ένα μικρό έργο τέχνης.

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ