Η Βίκυ Φλέσσα επιστρέφει στα "Άκρα" - Το "ευχαριστώ" στους ψηφοφόρους της

Οι εκπομές "Στα άκρα" θα προβάλλονται μέχρι το τέλος Ιουνίου

Η  Βίκυ Φλέσσα, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές, αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής, επιστρέφει στην ΕΡΤ2 με την εκπομπή της «Στα Ακρα».

Η γνωστή δημοσιογράφος με ανάρτηση της στο facebook, ανακοίνωσε ότι οι εκπομπές "Στα άκρα", θα προβάλλονται έως τέλος Ιουνίου, οπότε λήγει και η τηλεοπτική περίοδος και ευχαρίστησε τους πολίτες που την τίμησαν με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές.

«Φίλες και φίλοι μου,

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για μένα: Κάνοντας μία στροφή 180 μοιρών επιστρέφω εκεί, όπου ευρισκόμουν από το 2002 έως τις 10 Απριλίου 2019, στην εκπομπή μου ΣΤΑ ΑΚΡΑ. 
Απόψε, λοιπόν, στις 21:30 το βράδυ στην ΕΡΤ2 θα δείτε τον ψυχίατρο Δημήτρη Καραγιάννη να μάς απαντά σε ερωτήματα, όπως: Αλλάζει ο άνθρωπος; Μπορούμε να αλλάξουμε τους δικούς μας; Τί μάς εμποδίζει στην αλλαγή; Μέχρι ποιά ηλικία διαπλάθεται ο εγκέφαλός μας;

Οι εκπομπές ΣΤΑ ΑΚΡΑ θα προβάλλονται έως τέλος Ιουνίου, οπότε λήγει και η τηλεοπτική περίοδος. Με καταμετρημένο έως τις 3/6/2019 το 73,34% των εκλογικών τμημάτων (16.629 εκλογικά τμήματα από τα 22.675) σε ό,τι αφορά στην ενσωμάτωση σταυρών η υποψηφιότητά μου για την Ευρωβουλή έχει συγκεντρώσει 114.719 ψήφους και αναμένεται με αναγωγή στο 100% να προσεγγίσει τις 156.400 ψήφους. Κατετάγην 10η , ήτοι 2η επιλαχούσα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να σάς ευχαριστήσω μία προς μία και έναν προς έναν εσάς που μέ εμπιστευτήκατε, αλλά κυρίως που εμπνευστήκατε από το όραμα της ανάδειξης του ελληνικού Πολιτισμού στην Ευρώπη. Εσάς που έχετε συνειδητοποιήσει ότι για να διασφαλιστεί η κοινωνική αλληλεγγύη, η Δύση οφείλει να επενδύσει στη νέα γενιά και να επαναπροσανατολισθεί προς τις ανθρωπιστικές επιστήμες και την κλασική παιδεία, πεδίον δόξης λαμπρό για την χώρα μας. Είμαστε αρκετοί, δεν είμαστε λίγοι.

Λυπάμαι που δεν είχα τον χρόνο, ώστε να πείσω τον απαιτούμενο αριθμό των Ελληνίδων και των Ελλήνων, για να εκλεγώ και να ξεκινήσω αυτήν την προσπάθεια στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς η προεκλογική μου εκστρατεία ανά την Ελλάδα διήρκεσε μόνον 25 ημέρες έως τις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Χαίρομαι που συμμετείχα με τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια η χώρα να αλλάξει ρότα και καπετάνιο. Ο ενωτικός λόγος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται τώρα η Ελλάδα, για να κάνει ένα άλμα προς το μέλλον, κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο.
Είμαι πλήρως συντεταγμένη στην προσπάθεια- παρότι αδυνατώ να συμμετάσχω και στις εθνικές εκλογές- και παραμένω πάντοτε στη διάθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να αλλάξει τη χώρα μας, διότι αξίζουμε οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες μία καλύτερη πατρίδα», έγραψε η Βίκυ Φλέσσα στην ανάρτηση της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ