"Η τέλεια νοθεία" έχει πατρίδα την Κρήτη & είναι ξεκαρδιστική - Το Casa de Papel στα κρητικά... (βίντεο)

Έγινε Viral σε λίγες ώρες και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα hit του φετινού καλοκαιριού

Η Ελληνίδα μάνα ως γνωστόν είναι ικανή για όλα...... και όταν μάλιστα είναι Κρητικιά μπορεί να οργανώσει την "Τέλεια νοθεία" για να βοηθήσει τον.. λεβέντη της. Η ιστορία έχει ως εξής:

Βρισκόμαστε σε ένα χωριό της Κρήτης. Στο καφενείο σχολιάζουν τον νέο πρόεδρο και ο αστυνόμος του χωριού αποκαλύπτει το πώς κατάφερε να εκλεγεί στους στους φίλους του που απορούν, καθώς δεν τον θεωρούν ικανό.

Η μάνα του υποψηφίου έστησε μία καλά οργανωμένη πλεκτάνη με τη βοήθεια των φοβερών γιαγιάδων  φιλενάδων της για να μπορέσει να δει τον γιο της Πρόεδρο .

Όλα αυτά τα ... "μαφιόζικα" συμβαίνουν στην κρητική εκδοχή του Casa de Papel.

Το βίντεο που έγινε viral,  καταγράφει καρέ-καρέ τις περιπέτειές των τεσσάρων γυναικών και το πώς φτάνουν τελικά στην επιτυχία. 

 η Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή «Καλοκαίρι Στο Νότο», είναι ο εμπνευστής και δράστης της ξεκαρδιστικής "Τέλειας Νοθείας" (παράφραση του "τέλεια ληστεία" που είναι ο ελληνικός τίτλος του  Casa de Papel).

Το γεμάτο ίντριγκες ... επαναστατική μουσική αλά Bella Ciao, κρητικές πιστόλες, μάσκες τύπου "Anonymus" και συνθηματικά ονόματα, βίντεο θα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα hit του φετινού καλοκαιριού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ