Ζώδια από την Α. Λεούση: Χαρμόσυνες καταστάσεις και γεγονότα περιμένουν πολλούς από εμάς! - Όλα μπορούν να αλλάξουν τελικά

Ημερήσιες προβλέψεις...

Σελήνη Εξάγωνο με Ουρανό σήμερα και τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου, ανανεώνονται συναισθηματικά, λόγω ανέλπιστων χαρμόσυνων καταστάσεων και γεγονότων! Όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν τελικά!

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλετε να επαναστατήσετε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν. Προωθήστε προσωπικές σας επιδιώξεις και ζητήστε ότι πραγματικά αξίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα μικρό ταξιδάκι μπορεί να συνδυάσει εργασία και ανανέωση της ερωτικής σας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να σας δημιουργούν ένταση οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κλείστε υποθέσεις που σας απασχολούν και καταναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο σας με συνοπτικές διαδικασίες. Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει φως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκκαθαρίστε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που σας έχουν δημιουργήσει άγχος. Πρέπει να αφήσετε περιθώρια στη ζωή σας για να γευτείτε τις χαρές της προσωπικής σας ζωής.

ΛΕΩΝ: Βοηθούμενοι από τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους μπορείτε να πάτε ψηλά. Δείτε ρεαλιστικά τις υποθέσεις σας και ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ανταγωνισμός με ορισμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα καθυστερήσει την  εξέλιξή σας. Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για ένα σοβαρό θέμα, αποφύγετε να το θίξετε. Αυτοσυγκεντρωθείτε και χαλαρώστε για να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας. Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ότι σας δίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξελίξεις παρουσιάζονται στα σχέδιά σας, γι’ αυτό μην περιπλέκετε τις ευκαιρίες που έχετε για εξέλιξη. Πάρτε αποφάσεις και λύστε ένα πρόβλημα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες όσων δε γνωρίζετε καλά. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια θα εκτιμηθεί αφάνταστα σύμφωνα με τον oroskopo.gr.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην υιοθετείτε λάθος απόψεις αλλά δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία. Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σας αγαπούν πραγματικά.

ΙΧΘΥΣ: Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για καλό σας και αυτά που πρέπει να αποφύγετε. Επιβάλετε να φανείτε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές σας επιλογές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ