Σήμερα η κηδεία του Πάνου Ζάρλα - Ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία;

Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα....

Στη Μυτιλήνη θα πουν το μεσημέρι της Τρίτης το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα, συγγενείς και φίλοι.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Power of Love σκόρπισε τη θλίψη στο πανελλήνιο, με τον ξαφνικό του θάνατο, όταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και σκοτώθηκε ακαριαία.

Δείτε επίσης: "Μου έκανες μία αγκαλιά - την τελευταία - από αυτές που χανόμουν μέσα τους..." : Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας του Πάνου Ζάρλα (φώτο)

 

Πολλοί συμπαίκτες του από το ριάλιτι αγάπης, οποίοι θα παραβρεθούν σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του Πάνου, για να τον αποχαιρετήσουν. 

Ανάμεσα σε αυτούς η Στέλλα Μιζεράκη, ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο Αλέξανδρος Νατσάκος, η Αθηνά Χρυσαντίδου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Μιχάλης Κάββαλος κ.α.

Δείτε επίσης: ‘’Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί’’ - Με συγκινητικά λόγια αποχαιρετά η Στέλλα Μιζεράκη τον Πάνο Ζάρλα

 

Η μητέρα του εκλιπόντος, Στέλλα Νικολάου, με ανάρτησή της στο Facebook αποκάλυψε την τελευταία του επιθυμία. 

Συγκεκριμένα, έγραψε: Ο Πάνος Ζάρλας λάτρευε τα παιδιά! Επιθυμία του λοιπόν και της οικογένειάς του αντί στεφάνων στη μνήμη του τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια του μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί».

Δείτε επίσης: Κόβει την ανάσα το βίντεο -ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Πάνος Ζάρλας πέφτει με τη μηχανή του στο κιγκλίδωμα

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ