Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Ποια είναι η πιο αγαπημένη γεύση παγωτού στον κόσμο;

Υπάρχουν πάνω από 1000 γεύσεις παγωτού στον κόσμο!

Κάθε φορά που μπαίνω μέσα σε ένα παγωτατζίδικο, σκέφτομαι πόσο ωραίο θα ήταν αν μπορούσα να δοκιμάσω μία κουταλιά από κάθε γεύση. Η επιλογή δεν είναι ποτέ εύκολη, αφού πλέον έχουν προστεθεί δεκάδες νέες γεύσεις στις κλασικές και αγαπημένες.

Όσοι πειραματισμοί όμως και αν γίνουν – οι συνδυασμοί μοιάζουν να μην τελειώνουν ποτέ – όλα δείχνουν ότι εξακολουθούμε να αγαπάμε τις κλασικές γεύσεις με τις οποίες μεγαλώσαμε.

Η βανίλια έχει ψηφιστεί ως η πιο αγαπημένη γεύση παγωτού στο thetoptens.com, κάτι που δεν μας προκαλεί εντύπωση αφού αποτελεί τη βάση για απεριόριστους συνδυασμούς.

Η σοκολάτα, το φιστίκι, η φράουλα και το cream n cookies βρίσκονται με τη σειρά τους στη λίστα με τις αγαπημένες γεύσεις, φέρνοντάς μας στο μυαλό όλες εκείνες τις φορές που δεχτήκαμε να κοιμηθούμε το μεσημέρι ή να φάμε φασολάκια για μία επιπλέον μπάλα παγωτού.

Η αλήθεια είναι ότι έχω να θυμηθώ διαφορετικές γεύσεις παγωτού από την εκάστοτε περίοδο της ζωής μου. Θα θυμάμαι πάντα με νοσταλγία το παρφέ των παιδικών μου χρόνων – αγαπημένο γλυκό του παππού και του μπαμπά μου, το σορμπέ mango τα καλοκαίρια με τα κορίτσια, φοιτήτριες ακόμα, το παγωτό κάστανο με έναν παλιό μου έρωτα και τη μαστίχα με γλυκό του κουταλιού όσο μεγάλωνα.

Άγνωστο, λοιπόν, ποιες γεύσεις θα συνοδεύσουν τις μελλοντικές μου αναμνήσεις, γράφει η Μάρω Παρασκευούδη , στο www.tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ