Θρήνος στην κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη: Με βαθιά οδύνη συγγενείς & φίλοι είπαν το "τελευταίο αντίο" (φώτο-βίντεο)

Άπαντες παρόντες στο τελευταίο χειροκρότημα

Στο κοιμητήριο Ηλιούπολης, συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι συγγενείς , φίλοι και συνάδελφοι του Κώστα Ευριπιώτη για να του απευθύνουν το "τελευταίο χειροκρότημα".

Νεφέλη Ορφανού-Φώτο Παναγιώτης Κουφαλέξης

Τραγικές φιγούρες οι δύο γιοι του, Αδαμάντιος και Ίωνας, η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου και η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση που συντετριμμένοι  βρέθηκαν από νωρίς στο κοιμητήριο Ηλιούπολης για να συνοδεύσουν τον ηθοποιό στην τελευταία του κατοικία. 

Βάλια Κωστοπούλου- Φώτο Παναγιώτης Κουφαλέξης

Φώτο Παναγιώτης Κουφαλέξης

Φώτο Παναγιώτης Κουφαλέξης

Ο Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, 30 Μαΐου σε ηλικία 56 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι συνάδελφοι του που συνεργάστηκαν μαζί του, είχαν να πουν για εκείνον μόνο καλά λόγια.

Ελένη Φιλίνη Φώτο Παναγιώτης Κουφαλέξης

 Τους τελευταίους μήνες ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο», όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του, Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του, καθώς και τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάλια Κωστοπούλου. Τις τελευταίες ημέρες τόσο οι γιατροί όσο και το οικογενειακό του περιβάλλον ήλπιζαν μόνο σε ένα θαύμα.

Κώστας Γιαννόπουλος

Από το "¨τελευταίο αντίο" στον Κώστα Ευριπιώτη δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά "Της Ελλάδος τα Παιδιά", Δημήτρης Φραγκιόγλου, (Χλαπάτσας) και Νίκος Αλεξίου, (Πλαπούτας)., Γιάννης Σαββιδάκης  (Τζιοβάνι Ντάλας). Σε αυτή τη σειρά ο Κώστας Ευριπιώτης είχε υποδυθεί τον "παλιό"  Γεώργιο Βλάχο.

Γιάννης Σαββιδάκης- Φώτο Παναγιώτης Κουφαλέξης

Τόνυ Δημητρίου, Ζέτα Δούκα-Φώτο Παναγιώτης Κουφαλέξης

Συντετριμμένος στην κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη ο ηθοποιός Πάνος Χαϊκάλης. Ανάμεσα στους φίλους και συνεργάτες που βρέθηκαν στο κοιμητήριο Ηλιούπολης, η Ελένη Φιλίνη, η Ζέτα Δούκα, η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Κόκλας, η Άβα Γαλανοπούλου,  ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Πάνος Χαϊκάλης-Φώτο Παναγιώτης Κουφαλέξης

Κώστας Κόκλας- Φώτο Παναγιώτης Κουφαλέξης

 

Άννα Φόνσου -Φώτο Παναγιώτης Κουφαλέξης

 

 

 

 

 

Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook o Σπύρος Μπιμπίλας η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη επιθυμούσε  αντί για στεφάνια να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Σπιτιού του Ηθοποιού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ