Με λευκό καπέλο, μπλε κορδέλα και γόβες στιλέτο η Μελάνια Τραμπ στο Μπάκιγχαμ - Ταπεινή στο φιστικί της η βασίλισσα (φώτο-βίντεο)

Με τιμητικές εκδηλώσεις υποδέχθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ στο Μπάκιγχαμ

Τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ και την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τράμπ  υποδέχθηκαν ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα μπροστά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο.

Ο Τράμπ και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ στη συνέχεια συναντήθηκαν με τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ  πρόκειται να λάβει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του, συμπεριλαμβανομένου ενός επίσημου συμπόσιου που διοργανώνει η Βασίλισσα προς τιμήν του τη Δευτέρα, διμερή συνάντηση με την απερχόμενη πρωθυπουργό Tερέσα Μέι την Τρίτη και τους εορτασμούς για την 75η επέτειο  της απόβασης της Νορμανδίας στο Πόρτσμουθ την Τετάρτη, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μαζί με το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής και η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα με τον σύζυγο της Jared Kushner.

 

Το προεδρικό τζετ Marine One προσγειώθηκε στο στο γκαζόν του παλατιού του Μπάκιγχαμ και ο πρίγκιπας Κάρολος  απηύθυνε στον Ντόναλντ Τραμπ  βασιλικό χαιρετισμό με ομοβροντία των πυροβόλων όπλων που πυροδότησε στο γειτονικό πάρκο Green Park , αναφέρει η Daily Mail

Ο Πρίγκηπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης περίμεναν υπομονετικά τον πρόεδρο των ΗΠΑ  και τη γυναίκα του να αποβιβαστούν από το ελικόπτερο πριν τον χαιρετήσουν.

Ο Κάρολος και η Καμίλα συνόδευσαν τον ηγέτη των ΗΠΑ και την Πρώτη Κυρία  στη δυτική βεράντα του παλατιού, όπου τους περίμενε η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Μελάνια Τραμπ ήταν υπέρκομψη με λευκό φόρεμα με μπλε γιακά και μπλε ζώνη και ασορτί λευκό καπέλο με μπλε κορδέλα. Η Καμίλα φόρεσε λεύκο φόρεμα με λευκό καπέλο και μπεζ γόβες, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ για την περίσταση επέλεξε φιστικί μαντό με φιστικί καπέλο  και φλόραλ φόρεμα από μέσα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ