Χαμός στο Τwitter με το wet look του Ντόναλντ Τραμπ – Τα βλέμματα έκλεψε η Μελάνια αναχωρώντας για Λονδίνο (φωτό)

Θα μείνει στο Λονδίνο μέχρι την προσεχή Τετάρτη! 

Το Ηνωμένο Βασίλειο στρώνει σήμερα το κόκκινο χαλί για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί για μια τριήμερη επίσημη επίσκεψη ως τις 5 Ιουνίου εν μέσω της πολιτικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα και την οποία ενδέχεται να επιδεινώσουν οι πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ σχετικά με αυτή.

Τον Τραμπ και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ θα υποδεχθούν η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα σε τελετή που θα γίνει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μετά την οποία θα παρατεθεί γεύμα παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ και το βράδυ επίσημο δείπνο.

Ωστόσο πίσω από την αίγλη της υποδοχής αυτής με τιμές αρχηγού κράτους, η Βρετανία βρίσκεται σε πολιτική θύελλα, με την πρωθυπουργό των Συντηρητικών να τελεί υπό αποχώρηση μετά την αποτυχία της να φέρει σε πέρας την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, τρία χρόνια μετά το δημοψήφισμα για το Brexit.

Την ίδια ώρα, μένοντας πιστός στη φήμη του, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν δίστασε να κάνει εριστικές δηλώσεις πριν από την άφιξή του στη χώρα: σε συνεντεύξεις που παραχώρησε σε βρετανικές εφημερίδες επέκρινε τον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύτηκε η Τερέζα Μέι με τις Βρυξέλλες, συνέστησε στον μελλοντικό της διάδοχο να εγκαταλείψει την ΕΕ χωρίς συμφωνία και εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή του στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον, υποστηρικτή ενός σκληρού Brexit, για να την αντικαταστήσει. Επίσης έπλεξε το εγκώμιο του λαϊκιστή Νάιτζελ Φάρατζ, ηγέτη του Κόμματος του Brexit, ο οποίος κέρδισε το στοίχημα των ευρωεκλογών.

Να σημειώσουμε πως ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε στις 11 για το Λονδίνο με τους χρήστες του Twitter να κάνουν όπως πάντα τα δικά του... σχόλια για το wet look του Προέδρου της Αμερικής.

Από την άλλη η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ τράβηξε τα βλέμματα με το Gucci T - Shirt φόρεμά της, αξίας 4.400 δολαρίων. 

Πηγή φωτο: Daily mail. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ