Αλ. Τσίπρας προς τους εκλεγέντες: Να κάνετε καλύτερες πόλεις και κοινωνίες

"Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά και να ξέρεις και να χάνεις"

Συγχαίροντας όλους όσοι επικράτησαν στο β' γύρο, δημάρχους και περιφερειάρχες, είτε προέρχονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε όχι, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τους ζήτησε την επόμενη τετραετία να κάνουν καλύτερες πόλεις, περιφέρειες και τοπικές κοινωνίες, εκμεταλλευόμενοι το νέο θεσμικό καθεστώς. Αυτό επεσήμανε ο κ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην πλατεία Συντάγματος, στα περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ρ. Δούρου και του Ν. Ηλιόπουλου.

Κλείνοντας δε, τη δήλωσή του, τόνισε πως από αύριο στον ΣΥΡΙΖΑ, «ενώνουμε δυνάμεις για τη μάχη των μαχών, τις εθνικές εκλογές».

Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά και να ξέρεις και να χάνεις, ανέφερε επίσης ο πρωθυπουργός αναδεικνύοντας το σημαντικό, όπως είπε: Να σηκώνεσαι πάλι όρθιος και να παλεύεις.

"Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε τη μάχη των μαχών που είναι οι εθνικές εκλογές", δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισκέφθηκε στο Σύνταγμα τα κεντρικά εκλογικά περίπτερα της Ρένας Δούρου και του Νάσου Ηλιόπουλου, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αναφέρθηκε στους υποψηφίους του που έδωσαν μία "μάχη πολιτικού πολιτισμού και υπερασπίστηκαν τις αξίες τους" και πρόσθεσε ότι στην πολιτική όπως και στη ζωή, πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις και να χάνεις, σημασία έχει να σηκώνεσαι και να παλεύεις.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλους εκείνους που κέρδισαν τη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και πρόσθεσε ότι θα πρέπει την επόμενη τετραετία να αγωνιστούν για να κάνουν καλύτερες τις πόλεις και τις περιφέρειες.

Σημείωσε ότι το νέο εκλογικό σύστημα που εφαρμόστηκε προβλέπει τη συνεννόηση και την προγραμματική και πολιτική σύγκλιση στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια. Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, είπε ο πρωθυπουργός, είναι γνωστές, όπως και οι αντιθέσεις, αυτές δεν θα αλλάξουν, ωστόσο στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια θα δοθεί η δυνατότητα όπου υπάρχει κοινός τόπος θα δοθεί η δυνατότητα να υπάρξουν συλλογικές αποφάσεις προς όφελος των πολιτών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ