"Μου έκανες μία αγκαλιά - την τελευταία - από αυτές που χανόμουν μέσα τους..." : Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας του Πάνου Ζάρλα (φώτο)

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει σκορπίσει ο αιφνίδιος θάνατος του 28χρονου Πάνου Ζάρλα, μετά το τραγικό τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού την ημέρα των γενεθλίων του. Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του , Στέλλα Νικολάου, η οποία συντετριμμένη δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του πολυαγαπημένου της γιου.

Διαβάστε επίσης: ‘’Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί’’ - Με συγκινητικά λόγια αποχαιρετά η Στέλλα Μιζεράκη τον Πάνο Ζάρλα

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του Πάνου, βρισκόταν μαζί του το βράδυ της Πέμπτης στο πάρτι-έκπληξη που είχαν ετοιμάσει φίλοι του για τα γενέθλιά του. Ποιος θα μπορούσε, όμως, να φανταστεί, ότι η γεμάτη ευχές και χαρούμενες στιγμές γιορτή  θα κατέληγε σε μία τραγωδία.

Δείτε επίσης: ‘’Το μαύρο να φύγει από πάνω μας’’: Η τελευταία ανάρτηση του Πάνου Ζάρλα στο Instagram (φωτό)

 

Δείτε επίσης: Πάνος Ζάρλας: Οι πρώην συμπαίκτες του από το Power of love τον αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα (φωτό)

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση που έκανε η μητέρα του νικητή του "Power of Love I" στο facebook:  Η μητέρα του Πάνου, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται αγκαλιασμένοι. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία!!! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ