Αγγελική Νικολούλη: Αυτή είναι η συνέντευξη με τον δολοφόνο του Γραικού – ‘’Πότε κατάλαβα ότι ήταν αυτός’’ (βίντεο)

Τι δήλωνε στην Αγγελική Νικολούλη ο δολοφόνος του Δ. Γραικού βοηθώντας στις έρευνες για τον εντοπισμό του θύματος...

 

Η Αγγελική Νικολούλη πρόβαλε χθες αποκαλυπτικό αμοντάριστο υλικό της πολύμηνης έρευνας  της, που δεν είχε δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Η δημοσιογράφος τον περασμένο Φεβρουάριο αιφνιδίασε τον έμπορο που κατ’ ομολογία του σκότωσε και έθαψε τον επιχειρηματία και το αυτοκίνητο του στη μονάδα του στο Ανατολικό. Αυτό έγινε  αμέσως μετά τη συνάντηση τους στα σφαγεία της Χαλάστρας, το μοιραίο απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου του 2016.

Ένα μήνα πριν το «Τούνελ» βρέθηκε ξανά στην μονάδα του εμπόρου μαζί με τον αδελφό του θύματος.

 

 

Σοκ προκάλεσε η εικόνα του Νίκου Γραικού που έψαχνε στο χώρο της μονάδας για να βρει τον ιδιοκτήτη της και εκεί ήταν θαμμένος ο αδελφός του. Ο διάλογος μεταξύ του ίδιου και του εμπόρου που προβλήθηκε για πρώτη φορά, προκάλεσε οργή στους τηλεθεατές.

Η Αγγελική Νικολούλη από την πρώτη στιγμή είχε πεισθεί πως πίσω από την εξαφάνιση του Γραικού κρυβόταν ένα άγριο έγκλημα. Επί δυόμιση χρόνια παρακολουθούσε άγρυπνα τις εξελίξεις και συνέχιζε επίμονα και μεθοδικά την έρευνα μέχρι να πέσει η αυλαία και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Γραικού: Σε δύο ξεχωριστούς λάκκους είχε προσπαθήσει να κρύψει τα ίχνη του εγκλήματος ο δράστης

 

Χρειάστηκαν είκοσι πέντε εκπομπές και δεκάδες αναφορές στην υπόθεση για να φωτιστεί το σκοτάδι.

Πρώτο το «Τούνελ» μετέδωσε πως ο Γραικός βρέθηκε νεκρός , θαμμένος, όπως και το αυτοκίνητο του. Τα ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριολεκτικά «πήραν φωτιά». Το #fosstotounel έγινε νούμερο ένα trend στο twitter με αποτέλεσμα να πέσει για λίγη ώρα η ιστοσελίδα της εκπομπής από την ταυτόχρονη εισροή χιλιάδων χρηστών.

Φωτογραφία από δορυφόρο αποκαλύπτει…

Σημαντική πληροφορία έφτασε στην εκπομπή από τηλεθεατή πανεπιστημιακό ειδικευμένο στη φωτογραμμετρία με drones και επανδρωμένα αεροσκάφη και τηλεπισκόπιση από δορυφορικές εικόνες.  Ο ίδιος έστειλε δορυφορικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται πως στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Δημήτρη Γραικού,  υπήρχε ανοιχτό σκάμμα στη  βορειοανατολική γωνία του αγρού μία ημέρα πριν την εξαφάνιση. Σε επόμενη λήψη δεκαπέντε μέρες μετά, φαίνεται να έχει γίνει επιχωμάτωση.

 

 

«Ο Γραικός δέχτηκε άγρια χτυπήματα…»

Ο δικηγόρος των αδελφών του θύματος Νίκος Διαλυνάς με άμεσες συγκεκριμένες νομικές ενέργειες ώθησε την έρευνα της υπόθεσης σε άλλη κατεύθυνση, καταφέρνοντας να αφυπνίσει δικαστικούς λειτουργούς για να μην μπει στο Αρχείο. Ο ίδιος αποκάλυψε στο «Τούνελ» σύμφωνα με το anikolouli.gr

«Βρέθηκα στο χώρο του νεκροτομείου και τα χτυπήματα που είδα στη σορό του άτυχου Γραικού, μαρτυρούσαν μένος. Μιλάμε για τέσσερα σπασμένα πλευρά που τρύπησαν τους πνεύμονες, σπασμένη μύτη και πολλά άλλα χτυπήματα.

Η γλώσσα όλων σήμερα πρέπει να είναι σκληρή. Η πραγματικότητα που δυστυχώς αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας, είναι πως πρέπει ο καθένας να παίρνει μόνος του πρωτοβουλίες για να βρίσκει άκρη στις υποθέσεις  του.  Όλο αυτό το διάστημα μέχρι την αποκάλυψη πως ο Γραικός ήταν θαμμένος στη μονάδα του εμπόρου, ακούστηκαν ανισόρροπα πράγματα. Πως ήταν στο εξωτερικό και πως είχε αποκτήσει παιδί με την κόρη του φίλου του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ