‘’Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί’’ - Με συγκινητικά λόγια αποχαιρετά η Στέλλα Μιζεράκη τον Πάνο Ζάρλα

Δείτε τι έγραψε για τον πρώην σύντροφό της που έφυγε από την ζωή ανήμερα των γενεθλίων του... 

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα, τα ξημερώματα της Παρασκευής, έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα και στους θαυμαστές που απέκτησε μέσα από το reality του ΣΚΑΪ «Power of love».  

Οι πρώην συμπαίκτες του Πάνου έκαναν τις πρώτες δημοσιεύσεις τους στα social media μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη, ενώ υπήρχε σιγή από την πρώην σύντροφο του, Στέλλα Μιζεράκη.

Δείτε επίσης: ‘’Το μαύρο να φύγει από πάνω μας’’: Η τελευταία ανάρτηση του Πάνου Ζάρλα στο Instagram (φωτό)

 

Οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του pol. H ίδια αποφάσισε πριν από λίγες ώρες να αποχαιρετήσει τον Πάνο της.

Δείτε επίσης: Πάνος Ζάρλας: Οι πρώην συμπαίκτες του από το Power of love τον αποχαιρετούν με σπαρακτικά μηνύματα (φωτό)

 

Αργά χθες τη νύχτα, η κρητικιά παίκτρια, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες...Αυτό ήταν το τραγούδι μας...Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!» έγραψε στο μήνυμα της η Στέλλα Μιζεράκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ