Κόβει την ανάσα το βίντεο -ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Πάνος Ζάρλας πέφτει με τη μηχανή του στο κιγκλίδωμα

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 28χρονο Πάνο 

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ο αιφνίδιος θάνατος σε τροχαίο του Πάνου Ζάρλα. Ο 28χρονος περσινός νικητής του Power of Love έχασε τη ζωή του ανήμερα των γενεθλίων του. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Πάνος Ζάρλας ενώ κινούνταν επί της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Αποτέλεσμα αυτού να πέσει με σφοδρότητα πάνω στα κιγκλιδώματα και να χάσει ακαριαία τη ζωή του  ενώ δεν φορούσε προστατευτικό κράνος στο κεφάλι.

Πρώην συμπαίκτες του από το “Power of Love 1”, αλλά και για τους ανθρώποι του τηλεοπτικού χώρου που είχαν γνωρίσει το χαμογελαστό παλικάρι που πέθανε την ημέρα που έκλεινε τα 28 του χρόνια αδυνατούν να πιστέψουν την είδηση και τον αποχαιρετούν με σπαρακτικό τρόπο.

Το βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «One Channel» καταγράφει την πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου Πάνο Ζάρλα που έχασε την ζωή του. Από την στιγμή που στρίβει από στενό, προς την Λεωφόρο Συγγρού μέχρι και την στιγμή που πέφτει στα κιγκλιδώματα και χάνει την ζωή του.

Οι άνδρες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο και οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι η εικόνα του άψυχου σώματος του Πάνου Ζάρλα ήταν σοκαριστική, καθώς είχε διαμελιστεί από το τροχαίο δυστύχημα.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. . Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Στέλλα, η οποία βρέθηκε στο σημείο που έγινε το τροχαίο και συντετριμμένη συνομίλησε με τους άνδρες της αστυνομίας, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη. Η οικογένειά του έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και έχει να δώσει κάποια πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη.



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ