Ζώδια από την Ά. Λεούση: Η Αντίθεση Ερμή-Δία μας κάνει να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα και να κυνηγήσουμε τους στόχους μας

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Ώρα να βάλουμε φρένο στις υπερβολές που μας παρασύρει η Αντίθεση Ερμή-Δία και να θέσουμε βάσεις στα κεκτημένα μας αλλά και στην διεκδίκηση των στόχων μας! Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα ωφέλιμο και ιδιαίτερα θετικό Τρίγωνο με τον Κρόνο και σταθεροποιεί θέματα σε Έρωτα και Χρήμα!

ΚΡΙΟΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας αποφύγετε παγίδες του εργασιακού σας χώρου. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια που μπορείτε να τα βρείτε μπροστά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας για να μπορέσετε να κάνετε εργασιακά ανοίγματα. Προχωρήστε μπροστά αφήνοντας πίσω όσα σας έχουν πονέσει και σας έχουν πληγώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η παρουσία ενός ατόμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της επαγγελματικής σας υπόθεσης. Γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επωφεληθείτε από μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Ομορφύνετε την καθημερινή σας ζωή κάνοντας ότι γεμίζει την ψυχή σας.

ΛΕΩΝ: Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις που σας εμποδίζουν να δείτε τα καλά. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να είστε έτοιμοι για αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτού αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς που σας γίνεται φροντίστε να είστε σεμνοί. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, απομονωθείτε για λίγο.

ΖΥΓΟΣ: Απομακρυνθείτε τάχιστα από άτομα που δεν έχουν και δεν είχαν να σας δώσουν τίποτα. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να χειριστείτε τις καταστάσεις καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, γιατί μπορεί να πληγώσετε τους γύρω σας. Αναθεωρήστε κάποιες από τις απόψεις σας, όσο είναι ακόμα νωρίς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν είστε σαφείς, ενδέχεται να συμβούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ρυθμίστε εκκρεμότητες που δε σας επιτρέπουν να σηκώσετε κεφάλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διασκεδάστε με φίλους και αλλάξτε για λίγο την καθημερινότητά σας. Θυμηθείτε πως πρέπει να προχωράτε στη ζωή σας μέσα από αλλαγές, ακόμα και αν κάποιες από αυτές θα απαιτούν θυσίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, αφού πρώτα δείτε ποιοι αξίζουν. Μέσα από συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και γεγονότα, θα δημιουργήσετε μια καινούρια πραγματικότητα σύμφωνα με τον oroskopo,gr

ΙΧΘΥΣ: Στη δύσκολη διαδρομή που είχατε να διανύσετε το χρόνο αυτό, μάθατε να διεκδικείτε σωστά αυτά που σας ανήκουν, διατηρώντας ένα συντηρητισμό στις κινήσεις σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ