Γεια σας, είμαι η Ειρήνη Νικολοπούλου & σας παρακαλώ όλους να διαβάσετε το μήνυμα της Ελευθερίας -3,5 ετών - Ευχαριστώ

Το πιο συγκλονιστικό ¨"άκυρο" ψηφοδέλτιο όλων των εποχών

Το πιο συγκλονιστικό "άκυρο" ψηφοδέλτιο όλων των εποχών, βρέθηκε στις κάλπες των Ευρωεκλογών της προηγούμενης Κυριακής. Πρόκειται για το ηχηρό και συνταρακτικό μήνυμα που έστειλε προς ψηφοφόρους και πολιτεύομενους η Ελευθερία που είναι μόλις 3.5 ετών, μέσω ενός από τους δύο γονείς της.

Το "ακυρο ψηφοδέλτιο" της Ελευθερίας, συγκινεί όποιον το διαβάσει και έγινε viral , αφού κέρδισε με ... συντριπτική πλειοψηφία την ψήφο εμπιστοσύνης όσων το είδαν.

Αναλυτικά το μήνυμα της μικρής Ελευθερίας:

«Γεια σας!

Είμαι η Ελευθερία, 3,5 ετών και από τον 4ο μήνα της ζωής μου έχει διαγνωσθεί οζώδης σκλήρυνση. Δεν έχω ακόμα δικαίωμα ψήφου και ίσως να μην καταφέρω ποτέ να το κάνω αν συνεχίσει το κράτος να μην επιδοτεί και να κόβει τις θεραπείες μου και τόσων χιλιάδων παιδιών, αλλά και ενηλίκων που βρίσκονται στη θέση μου!

Το ποσοστό αναπηρίας μου είναι 90%, κάτι που δεν επέλεξα η ίδια.

Με τη βοήθεια των θεραπειών ίσως έχω την ευκαιρία να μεγαλώσω όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Οι γονείς μου κάνουν τα αδύνατα, δυνατά να πληρώσουν αυτά που χρειάζονται, αλλά δεν αρκούν.

Ελπίζω με αυτό το ψηφοδέλτιο, αν και άκυρο, να αλλάξει κάτι για εμένα και όλα τα παιδάκια που θέλουν να μάθουν, να παλέψουν και να ζήσουν.

Ευχαριστώ, Ελευθερία».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ