Η στιγμή που η Σία Κοσιώνη παρουσιάζει τον σύζυγο της σε διπλό παράθυρο σε "σοκ & δέος" (φώτο-βίντεο)

Τον κοιτούσε με λατρεία συγκίνηση και καμάρι

 Ο Κώστας Μπακογιάννης με ποσοστό  42,62%, είναι ο θριαμβευτής  στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στο δήμο της Αθήνας. Η μεγάλη του νίκη έδωσε μεγάλη χαρά στην μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη, στην αδερφή του Αλεξία αλλά και στη σύζυγο του Σία Κοσιώνη.

Η γνωστή δημοσιογράφος δεν μπορούσε να βρίσκεται δίπλα του στο εκλογικό του περίπτερο αφού ήταν η επικεφαλής παρουσιάστρια στον εκλογικό μαραθώνιο του ΣΚΑΪ αλλά βρέθηκε "δίπλα του" στα παράθυρα του καναλιού.

 Ο Κώστας Μπακογιάννης στις δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι αισθάνεται πραγματικό σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το απίθανο ποσοστό, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. «Θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλη την καταπληκτική μας ομάδα, σε όλους τους υποψήφιους αλλά και στους κ.κ. Γερουλάνο, Ηλιόπουλο και Σοφιανό. Αξίζουν το χειροκρότημά μας, καθώς έδειξαν πολιτικό πολιτισμό. Από κει και πέρα κάθε ψήφος είναι ευθύνη, εμπιστοσύνη και εντολή και εμείς συνεχίζουμε γιατί αυτό ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης. Στον δεύτερο γύρο, την ερχόμενη Κυριακή, θα αναμετρηθεί με τον Νάσο Ηλιόπουλο. 

Όταν ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε δηλώσεις στις κάμερες, το τηλεοπτικό πλάνο στον ΣΚΑΙ, είχε «δίπλα-δίπλα» τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη. Η χαρά και η ικανοποίηση ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπα και των δύο. 

Συγκινημένη η Σία Κοσιώνη τον κοιτούσε με λατρεία και καμάρι. 

 

Νωρίτερα η Σία Κοσιώνη   πήγε να ψηφίσει μαζί με τον γιο της και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον  μικρό Δημοσθένη να την περιμένει έξω από το παραβάν.



Η δημοσιογράφος θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram και συγκεκριμένα έγραψε: 



«Περιμένοντας έξω από το παραβάν. Γιατί τον αφορά κι ας μην το ξέρει ακόμη. Γιατί μας αφορά όλους. Η ψήφος είναι η φωνή μας. Η ψήφος είναι η δύναμη μας. Γι αυτό και δεν την αναθέτουμε σε άλλους. Για τους 530.000 νέους που σήμερα ψηφίζουν για πρώτη φορά. Σας αφορά. #elections2019 #elections#vote #govote#europeanelections2019 #europe».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ