Η Μελάνια Τραμπ πήγε να δει σούμο με τον άνδρα της - Αποκαλυπτικό φούξια φόρεμα & στάση "Παρθενόπης" (φώτο)

Με "σοκαρισμένο" ύφος και σεμνή στάση με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ βρίσκονται στην Ιαπωνία για μία τετραήμερη επίσημη επίσκεψη. .Το πρόγραμμα του προέδρου Τραμπ περιλαμβάνει συνάντηση με τον αυτοκράτορα Ναρουχίτο που ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του, αλλά και συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε εχθές τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στην Ιαπωνία με έναν γύρο γκολφ με τον πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, συνεχίζοντας τη διπλωματία των διαπροσωπικών σχέσεων με στόχο να αμβλύνει τις δύσκολες διαπραγματεύσεις όσον αφορά τις διαφορές στο εμπόριο. Ο Τραμπ, φορώντας κόκκινο πουλόβερ, και ο Άμπε, με μπλε μπλέιζερ και λευκό παντελόνι, συναντήθηκαν στο γρασίδι και χαμογέλασαν στους φωτογράφους πριν ξεκινήσουν το παιχνίδι τους, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη συνέχεια ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγος του Μελάνια, παρακολούθησαν ναν αγώνα σούμο, στο πλαίσιο του τουρνουά Summer Grand Sumo, στο Τόκιο. Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ κάθησε δίπλα στον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας και την σύζυγο του για να παρακολουθήσουν τον αγώνα  , ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ που χαρακτήρισε το γεγονός ως "απίστευτη βραδιά", έδωσε στον νικητή το βραβείο του, σύμφωνα με το BBC

Συνοδεύοντας τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επέλεξε για τη δημόσια εμφάνισή της στο περίφημο γήπεδο Κακουγκικάν ένα αποκαλυπτικό φούξια φόρεμα Roland Mouret. Το ίδιο φόρεμα σε μπλε απόχρωση είχε φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ.

Οι γκριμάτσες της κατά τη διάρκεια του αγώνα έκαναν τον γύρο των social media, την ώρα που ο σύζυγός της είχε θερμή συζήτηση με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε.

Νικητής του αγώνα ήταν ο 25χρονος Ασανογιάμα -ανερχόμενος αστέρας στο εθνικό άθλημα της Ιαπωνίας. Ο Αμερικανός πρόεδρος, ως επίτιμος προσκεκλημένος, του παρέδωσε το τρόπαιο.«Πάντα ήθελα να δω έναν αγώνα σούμο, επομένως ήταν πολύ σπουδαίο. Ήταν ένα απίστευτο βράδυ» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος, απευθυνόμενος στον Σίνζο Άμπε, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ