Θωμάς Γεράκης της Marc: "Όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν τα ποσοστά του Βαρουφάκη"

Ο κ. Γεράκης σημείωσε ως πρώτο συμπέρασμα ότι τα υψηλά ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων θυμίζουν παλιές καλές ημέρες του δικομματισμού 

Εκπλήξεις έκρυβαν τα αποτελέσματα του exit poll σύμφωνα με όσα δήλωσε   ο διευθύνων  σύμβουλος της Marc,  Θωμάς Γεράκης  κατά την εμφάνισή του στον τηλεοπτικό αταθμό Ant1. 

Ο κ. Γεράκης σημείωσε ως πρώτο συμπέρασμα ότι τα υψηλά ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων θυμίζουν παλιές καλές ημέρες του δικομματισμού. 

"Το άρθροισμα των δύο κομμάτων είναι πολύ υψηλό και να σκεφτούμε ότι πρόκειται για ευρωεκλογές. Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες ευρωεκλογές το άρθροισμα ήταν γύρω στο 50%, ενώ πλέον ξεπερνά κατά πολύ αυτό το ποσοστό", σημείωσε ο κ. Γεράκης. 

Δεύτερο συμπέρασμα σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Marc αξιοσημείωτο είναι ότι δεν υπάρχει επικάλυψη μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος, γεγονός που αφήνει μηδενικές πιθανότητες νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. 

Συνεχίζοντας, ο κ. Γεράκης σημείωσε ότι αποτελεί έκπληξη το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη, το ΜΕΡΑ25. "Το πρωί ήταν χαμηλά και όσο περνούσε η ώρα τα ποσοστά του φαίνεται ότι αυξάνονταν. Οι απογευματινές ψήφοι ήταν αυτές που τους ανέβασαν", σημείωσε ο κ. Γεράκης, ενώ έθιξε και τα ποσοστά του κόμματος του κ. Βελόπουλου σημειώνοντας ότι μαζί με το ΜΕΡΑ25 τα δύο κόμματα διεκδικούν με αξιώσεις από έναν ευρωβουλευτή ο καθένας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ