Εκλογές 2019: "Οι πολίτες να ψηφίσουν με τη λογική" - Το κάλεσμα του Ν. Ταχιάου στους Θεσσαλονικείς (φώτο-βίντεο)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ ψήφισε στο 17ο Γυμνάσιο Λύκειο Θεσσαλονίκης

Κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν "όχι με βάση το θυμικό, αλλά με βάση τη λογική" απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη της ΝΔ, Νίκος Ταχιάος, εξερχόμενος από το 17ο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης, όπου άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του.

Ζήτησε, δε, οι πολίτες να δώσουν "ένα δυνατό ποσοστό στον δήμαρχο που θα εκλεγεί, ώστε να μπορέσει να διοικηθεί η πόλη" και να αντιμετωπιστούν τα μείζονα προβλήματα.

Μάλιστα ο κ. Ταχιάος εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους ότι τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν μπορούσαν αρχικώς να εντοπίσουν το ονοματεπώνυμό του στους εκλογικούς καταλόγους και ακολούθως "αποκαλύφθηκε" ότι και ο κ. Ταχιάος είχε κληρωθεί για να είναι μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Παράλληλα, "Σήμερα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους Θεσσαλονικείς ότι οι εκλογές είναι η γιορτή του πολίτη. Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη ακόμα κι αν αυτό που επικρατεί στην σκέψη τους είναι η οργή, η θλίψη της απώλειας, ίσως και η απόγνωση. Νομίζω ότι οι πολίτες πρέπει να έρθουν να ψηφίσουν" σημείωσε ο Νίκος Ταχιάος. 

Μίλησε για τη γειτονιά που βρίσκεται το 17ο Γυμνάσιο – Λύκειο, λέγοντας "αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης που έχει μεγάλα θέματα ασφάλειας. Καταγράφονται και πολλά άλλα προβλήματα, τα οποία οι κάτοικοι τα ζουν καθημερινά: τον άθλιο ΟΑΣΘ που έχει αποϊδιωτικοποιήσει ο κ. Σπίρτζης, η καθαριότητα που είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης.

Όλα αυτά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους την ώρα που θα πάνε να ψηφίσουν. Τους καλώ, λοιπόν, να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό, αλλά με βάση τη λογική, δίνοντας στον δήμαρχο που θα εκλεγεί ένα δυνατό ποσοστό, ώστε να μπορέσει να διοικηθεί η πόλη", δήλωσε ο κος Ταχιάος , σύμφωνα με την εφημερίδα "Μακεδονία"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ