Με τη λάμψη της Chopard η τελετή λήξης του φεστιβάλ των Καννών - Τα κοσμήματα που φόρεσαν οι διάσημες κυρίες (φώτο)

Το 72ο Φεστιβάλ των Καννών έχει λάμψη Chopard

Η Elle Fanning,  η Zhang Ziyi η Laetitia Dosch,η Xu Qing, η Stacy Martin, ο Christoph Waltz, η Paz Vega, η Céline Sallette, η Daniella Tarantino, η Catrinel Marlon και η Caroline Scheufele , φορούν Chopard στην Τελετή Λήξης του 72ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών  και στην πρεμιέρα της ταινίας  Hors Normes των Éric Toledano και Olivier Nakache.
 
 
Στην τελετή λήξης, η επιτροπή θα απονείμει τον Χρυσό Φοίνικα για την καλύτερη ταινία και την καλύτερη ταινία μικρου μήκους, όπως επίσης και βραβεία σε κρύσταλο σκαλισμένα με ένα κλαδί φοίνικα στολισμένο με λευκά χρυσάφι φύλλα για τους  νικητές Καλύτερου Ηθοποιού και Καλύτερης Ηθοποιού, Grand Prix, Καλύτερου Σκηνοθέτη, Καλύτερου Σεναρίου και Βραβείο Επιτροπής.

Όλα αυτά τα βραβεία δημιουργήθηκαν στα εργαστήρια της Haute Joaillerie της Chopard.

 

 

Η Αμερικανίδα Ηθοποιός και Μέλος της Κριτικής Επιτροπής του 72ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών,  Elle Fanning επέλεξε ένα κολιέ σε λευκό χρυσό  18 καρατίων με διαμάντια (108.87 καράτια), σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα ζευγάρι μπλέ ζαφείρια πουάρ (40.52 καράτια) και διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα τανζανίνι (25.65 καράτια) και διαμάντια, όλα από την Haute Joaillerie Collection, και ένα μπρασελέ από την Red Carpet Collection σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια (50.80 καράτια).

Η Κινέζα Ηθοποιός Zhang Ziyi έλαμπε με ένα κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια (124.79 καράτια), ένα μπρασελέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια (74.59 καράτια), ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με διαμάντια (10.03 καράτια) και σκουλαρίκια σέ λευκό χρυσό με διαμάντια (22.95 καράτια).

 Zhang Ziyi - Caroline Scheufele

Η Γαλλο-Ελβετίδα Ηθοποιός Laetitia Dosch τόνισε την εμφάνισή της με ένα κολιέ από την Red Carpet Collection σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια κονιάκ (86.96 καράτια), καφέ διαμάντια (205.37 καράτια) και λευκά διαμάντια (43.04 καράτια).

Η Κινέζα Ηθοποιός Xu Qing επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια απότην Red Carpet Collection σε λευκό χρυσό Fairmined 18 καρατίων με διαμάντια (13.65 καράτια).

 Η Γαλλίδα Ηθοποιός Céline Sallette φόρεσε διαμαντένια δακτυλίδια από την Magical Setting Collection σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

Ο Γερμανο-Αυστριακός Ηθοποιός Christoph Waltz φόρεσε ένα ρολόι L.U.C Flying TTwin Baguette σε πλατίνα με διαμάντια.

Η Ισπανίδα Ηθοποιός Paz Vega ελαμπε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την Haute Joaillerie Collection σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια (16.02 καράτια) και δύο δακτυλίδια από την Magical Setting Collection σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια και ρουμπίνια.

Η Ισραηλινή Τραγουδίστρια DaniellaTarantino επέλεξε ένα κολιέ από την Red Carpet Collection σε λευκό χρυσό Fairmined 18 καρατίων με διαμάντια (53.87 καράτια) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και ένα μπρασελέ σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με διαμάντα (35.28 καράτια, όλα από την Haute Joaillerie Collection,  και ένα διαμαντένιο δακτυλίδι από την Magical Setting Collection σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

Η Ρουμάνα Ηθοποιός Catrinel Marlon επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια από την Precious Lace Collection και ένα δακτυλίδι από την Haute Joaillerie Collection σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα στρογγυλό διαμάντι κοπής μπριγιάν (10.15 καράτια) και διαμάντια.

Η Συν-Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Chopard Caroline Scheufele περπάτησε στο κόκκινο χαλί με κοσμήματα Chopard.

Caroline Sheufele Christoph Waltz

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ