Ιδιαίτερη μέρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Στο εκλογικό κέντρο μαζί με το γιο του που ψηφίζει για πρώτη φορά (φώτο-βίντεο)

"Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας" δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κηφισιά.

"Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και θέλω να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους που υποστηρίζουν αυτή την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών" πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Eurokinissi

Ο κ.Μητσοτάκης μπήκε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι νέος ψηφοφόρος. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περίμενε υπομονετικά να ψηφίσει πρώτος ο πατέρας του σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. 

Eurokinissi

Ο κ,.Μητσοτάκης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν και μέσα στο εκλογικό τμήμα. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν χαμογελαστός και χαλαρός, ενώ έξω από το εκλογικό τμήμα τον περίμενε χαμογελαστή και ευδιάθετη η σύζυγό του Μαρέβα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ