Η συναρπαστική Οτάβα: Ανοιξιάτικη πανδαισία χρωμάτων - Παρουσίαση από τον πρέσβη μας Αζεμόπουλο (φώτο)

 Ο Έλληνας πρέσβης με υπέροχες εικόνες  μας προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα

Ο Ελληνας πρέσβης στον Καναδά Δημήτρης Αζεμόπουλος με δύο αναρτήσεις στον ιστότοπο Linkedin μας ταξιδεύει στην ανοιξιάτικη Οττάβα και στο Βανκούβερ. Ο Έλληνας πρέσβης δημοσίευσε υπέροχες εικόνες στο προσωπικό του προφίλ και μας προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα.

"Οττάβα... Δεν έχει να κάνει τίποτε με τις άλλες μεγαλουπόλεις του Καναδά (Τορόντο, Βανκούβερ, Μόντρεαλ) ή της Βόρειας Αμερικής. Μια πόλη χωρίς ουρανοξύστες, μεγάλες λεωφόρους, ατέλειωτες φίρμες καταστημάτων, νυχτερινή ζωή. Μια πόλη με απλούς, καθημερινούς ανθρώπους, που σέβονται το περιβάλλον και χαίρονται να ζουν κοντά στη φύση. Για όσους αγαπουν την επίδειξη, τη ταχύτητα, τον λουσάτο τρόπο ζωής, σίγουρα η Οττάβα δεν είναι αυτό που ζητούν. Για εκείνους όμως που βρίσκουν τη ποιότητα μέσα από το πραγματικό νόημα της ζωής όπως το αναδεικνύει ο Άνθρωπος μέσα από συνειδητές επιλογές και γνήσιες συμπεριφορές του, τότε ναι η Οττάβα δίνει μια νέα διάσταση και μια άλλη προοπτική σε ό,τι έμαθες και βίωσες μέχρι τώρα... Γιατι μπορεί να σε συμπληρώνει και να σε κάνει καλύτερο, ωριμότερο και πιο δυνατό!", έγραψε ο Δημήτρης Αζεμόπουλος στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε για την Οττάβα.

"Μάιος στο Βανκούβερ. Δυτικός Καναδάς, Επαρχία Βρετανικής Κολομβίας. Όμορφα!", έγραψε ο Έλληνας πρέσβης στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε για το Βανκούβερ.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ