Made in Greece η SpotlightPOS: Η Μαργαρίτα Δόμπα έφτιαξε την εφαρμογή που κάνει τις παραγγελιοληψίες στην εστίαση & τη διασκέδαση παιχνιδάκι

Μεγάλωσε στη Γερμανία, την Ελλάδα και την Αμερική μέχρι τα 18 της.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, έχει master στις διεθνείς και ευρωπαϊκές οικονομικές σπουδές, ενώ έχει υπάρξει ενεργός δημοσιογράφος. Η Μαργαρίτα Δόμπα είναι ένα δραστήριο πνεύμα με πολύ ενέργεια που θέλησε να διοχετεύσει στη δημιουργία της δικής της startup εταιρείας όταν εντόπισε ένα βασικό κενό στην αγορά του κλάδου της εστίασης και της διασκέδασης. 

Τότε ήταν που έβαλε μπρος το σχέδιο υλοποίησης της  SpotlightPOS. Μιας online πλατφόρμας συνδρομητικών υπηρεσιών παραγγελιοληψίας και cloud διαχείρισης για all day café bar, club, beach και άλλων καταστημάτων ή ακόμα και events.  Ουσιαστικά η “Spotlight” προσφέρει για πρώτη φορά σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και του καφέ την ελευθερία διαχείρισης των δεδομένων τους σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον στο Cloud. Το Cloud αποτελεί ένα μοναδικό και κρυπτογραφημένο λογαριασμό στο διαδίκτυο, στον οποίο μπορεί να γίνει αποθήκευση, διαχείριση και επεξεργασία δεδομένων με ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό μόνο από τον ίδιο τον επιχειρηματία και μάλιστα όταν ο ίδιος το επιθυμεί, από όπου κι αν βρίσκεται.

Όλα λοιπόν τα δεδομένα της επιχείρησης μπορούν να αποθηκευθούν στο σύστημα και να είναι διαθέσιμα για επεξεργασία και ανάλυση από τον επιχειρηματία.  Χωρίς περιορισμούς στην αποθήκευση δεδομένων, αναρίθμητα στατιστικά προστατευμένα όπως ποτέ πριν, καθώς και με δυνατότητα αυξομείωσης ταυτόχρονων χρηστών τόσων όσων έχει ανάγκη η εκάστοτε επιχείρηση ανάλογα την περίοδο.

Ταυτόχρονα η “Spotlight” υπηρεσία διατηρεί αδιάκοπη την παραγγελιοληψία και άρα την ομαλή λειτουργία του καταστήματος, ακόμη και σε συνθήκες με περιορισμένο ή καθόλου ίντερνετ. Αυτό οφείλεται σε ένα ευφυές σύστημα δικτυακού συγχρονισμού πάνω στο οποίο έχει αναπτυχθεί. Ακόμη μία καινοτομία που εισάγει η “Spotlight”, η οποία στηρίζεται στο “Software as a Service” (SaaS), δηλαδή στο λογισμικό ως υπηρεσία, είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να διαμορφώνει τη μηνιαία του συνδρομή βάσει των πραγματικών συνθηκών ανά περίοδο για ταυτόχρονους χρήστες της υπηρεσίας. 

Η “Spotlight” βασίζεται σε λειτουργικό iOS και οι παραγγελίες και όλες οι υπόλοιπες ενέργειες εκτελούνται σε iPod Touch, iPad & iPhone με τον πλέον γρήγορο και εύκολο τρόπο.

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ