Φεστιβάλ Καννών 2019: Η Ελ Φάνινγκ λιποθύμησε επειδή το φόρεμά της ήταν... πολύ στενό! (φωτό)

Το φόρεμα ήταν ασφυκτικά στενό... 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Ελ Φάνινγκ λιποθύμησε στη διάρκεια δείπνου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, επειδή το Prada φόρεμα με τον ενσωματωμένο κορσέ που φόρεσε ήταν υπερβολικά στενό.

«Ωχ, είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο με το φόρεμα σε στυλ αποφοίτησης της δεκαετίας του 1950, αλλά όλα είναι καλά!» έγραψε η Φάνινγκ στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία της προσθέτοντας τα hashtags #dresstootight και #timeofthemonth.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oops, had a fainting spell tonight in my 1950’s Prada prom dress but it’s all good!! #dresstootight #timeofthemonth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Fanning (@ellefanning) στις

Η ηθοποιός βρισκόταν στο δείπνο Chopard Trophee και ξαφνικά στη στιγμή που ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Τιερί Φρεμό καλούσε στη σκηνή τον ηθοποιό Φρανσουά Σίβιλ, λιποθύμησε και έπεσε από την καρέκλα της.

Η αδελφή της Ντακότα και ο ηθοποιός Κόλιν Φερθ έσπευσαν αμέσως να τη βοηθήσουν ενώ η ασφάλεια τις φυγάδευσε έξω από την αίθουσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#uk #usa #cute #nice #beauty #beautiful #ellefanning #jennstones #cuteness #love #great #pictures #smart #smile #innocent #teenager #hot_shotz #instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ellefanning (@ellefanning.ka) στις

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της οικογένειας Φάνινγκ συμπιέζεται σε κορσέ και νιώθει δυσάρεστα σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ. 

Πέρυσι, η Ντακότα Φάνινγκ δήλωσε ότι υπέφερε από τα κοστούμια εποχής που φορούσε στην τηλεοπτική σειρά «The Alienist», αποκαλύπτοντας ότι λιποθύμησε όταν φόρεσε πρώτη φορά ένα φόρεμα. «Μου φόρεσαν τον κορσέ και ναι, έλεγα: πέφτω, πέφτω, πέφτω. Έπρεπε να καθίσω»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ