Ποια ζώδια θα έχουν επιτυχία και ποια θα δυσκολευτούν το Σαββατοκύριακο;

Τα ζώδια για 18 και 19 Μαΐου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση.

Δείτε τι λέει το ζώδιο σας για το Σαββατοκύριακο. Ποιοι είναι οι τυχεροί και ποιοι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες;

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας για νέα σχέδια θα έχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας. Συναισθηματικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε στο ελάχιστο έως καθόλου, συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιώστε τις συνθήκες εργασίας σας ξεκινώντας από αλλαγές στο χώρο. Κάποιες από τις ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας βγάλουν κερδισμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βελτιώσετε τους τομείς της ζωής σας θα πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά με αυτούς και κυρίως με όσους αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα.

ΛΕΩΝ: Ο έρωτας θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, παίζοντας αρκετά παιχνίδια μαζί σας. Περιορίστε την ανάγκη σας για μεγάλες αγορές εφόσον δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο δυναμισμός και τα αποθέματα ενέργειας που έχετε συγκεντρώσει θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχική αλλά και ερωτική σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε την αποφασιστικότητά σας να γίνει αντιληπτή από τα άτομα που σας συναναστρέφονται, εντυπωσιάστε τους και πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και θα είστε πιο επιεικείς στα προβλήματα των άλλων, ενώ συγχρόνως θα έχετε όλη την καλή διάθεση να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επανεξετάσετε τα οικονομικά σας σχέδια και θέστε νέες βάσεις σε στόχους που δεν αποδίδουν. Πρέπει να κλείσετε πληγές που μειώνουν τα εισοδήματά σας, πριν αυξηθούν εκτός από τα έξοδά σας, το άγχος και οι ανασφάλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το σίγουρο είναι πως εξαιτίας των καταστάσεων που αλλιώς τις περιμένετε και αλλιώς γίνονται, δε θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή τρόπου ζωής. Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας γεμίσουν δύναμη, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

ΙΧΘΥΣ: Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνετε σωστά οικονομικά προγράμματα θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε και να κερδίσετε πολλά από αυτά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ