Είσαι καστανομάλλα; Αυτά είναι τα 5 απίθανα χρώματα που θα σε αναδείξουν

Αν έχεις καστανά μαλλιά σίγουρα θα έχεις σκεφτεί πολλές φορές ότι μπορεί να φαίνεται βαρετό και όχι τόσο εντυπωσιακό.

Ίσως αν είχες ξανθά ή κόκκινα μαλλιά να κέντριζες περισσότερο το ενδιαφέρον από τους άλλους. Να σου πω όμως κάτι; Και εγώ καστανομάλλα είμαι και έχω καταλήξει βλέποντας διάφορες φωτογραφίες μόδας, ότι το καστανό χρώμα δείχνει πιο κλασικό και σοφιστικέ. Απλά θέλει το κατάλληλο χρωματικό συνδυασμό στα ρούχα σου για να το αναδείξεις όπως πρέπει!

Υπάρχουν 5 έντονα χρώματα που κολακεύουν απίστευτα τις καστανομάλλες. Μερικά από αυτά, δε, είναι και από αυτά τα τολμηρά που δύσκολα θα φορούσες, μέχρι τώρα. Ποια είναι αυτά; Ακολούθησε με και θα μάθεις. Άλλωστε η μόδα στα γυναικεία ρούχα προσφέρεται για πολλούς χρωματικούς πειραματισμούς!

Έντονα χρώματα που ταιριάζουν σε καστανά μαλλιά

Κίτρινο

κίτρινο μακρύ τοπ συνδυασμένο με τζιν

Το κίτρινο να σου πω την αλήθεια μου πάντα το φοβόμουν γιατί θεωρούσα ότι θα με χλωμιάζει πολύ. Μετά όμως από έρευνα παρατήρησα ότι η αντίθεση που κάνει το κίτρινο χρώμα με το καφέ των μαλλιών είναι μοναδική. Ειδικά ένα έντονο κίτρινο μπορεί να αναδείξει πλήρως το χρώμα των μαλλιών σου, σύμφωνα με το ediva.gr.

Κόκκινο

κόκκινο παλτό, ediva.gr

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από μια καστανομάλλα με ένα κατακόκκινο φόρεμα. Είναι θηλυκό, είναι γοητευτικό, είναι μαγικό. Πίστεψε με το ένα κόκκινο outfit συνδυαστικά με τα καστανά μαλλιά σου κάνω το τέλειο σύνολο. Και με αφορμή την εικόνα, έχω να σου πω και πως οι έντονες μωβ, δαμασκηνί αποχρώσεις επίσης θα σου ταιριάξουν καταπληκτικά.

Φούξια

φούξια outfit

Σύμφωνα με την fashion editor Elinor Block, το φούξια είναι ιδανικό για τις γυναίκες με καστανά μαλλιά, μιας και το χρώμα των μαλλιών τους που είναι πιο «ήρεμο», βοηθάει στο να φορέσουν έντονες αποχρώσεις όπως το φούξια. Για αυτό, λοιπόν, κορίτσια μου αν δείτε ένα φούξια συνολάκι ή φόρεμα, μη διστάσετε να το δοκιμάσετε!

Μπλε

σκούρο μπλε σύνολο

Το μπλε είναι το πιο κολακευτικό και ταιριαστό χρώμα για τις καστανομάλλες. Συμπληρώνει και κουμπώνει τόσο τέλεια με το καστανό χρώμα στα μαλλιά που πραγματικά αν το φορέσεις θα είσαι χάρμα οφθαλμών. Συνδύασε το και με ένα κατακόκκινο κραγιόν και μετά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου!

Λευκό/ Εκρού

λευκή μπλούζα με κουμπιά

Κλείνοντας η τελευταία απόχρωση είναι πιο ήρεμη και πιο κλασική. Οι ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό ή το εκρού δίνουν μια ισορροπία στο σύνολο μιας και κάνουν αυτή την αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών σου. Ακόμα και ένα total λευκό σύνολο θα έδειχνε πολύ εντυπωσιακό πάνω σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ