Made in Greece οι πετσέτες θαλάσσης «Sun of a Beach»: H νέα συλλογή είναι πιο chic & funky από ποτέ

Η νέα συλλογή του Sun of a Beach για το καλοκαίρι του 2019 είναι εδώ και είναι καλύτερη από ποτέ!

Αντλώντας έμπνευση από τα ταξίδια τους στην Καλιφόρνια αλλά και τα Ελληνικά νησιά, η Έλλη και η Μελίνα παρουσιάζουν τα νέα τους σχέδια από cool beach towels, τσάντες θαλάσσης που έχουν γίνει το απόλυτο must και διάφορα άλλα εντυπωσιακά αξεσουάρ παραλίας τα οποία θα σας βάλουν σίγουρα σε καλοκαιρινή διάθεση! Να μην ξεχάσουμε βέβαια τα super baby beach towels και τα παιδικά poncho που αποτελούν εδώ και αρκετές σεζόν την τέλεια λύση για δώρα γέννησης και βαφτίσεων.

Η συλλογή αποτελείται από την σειρά Californication με μοτίβα εμπνευσμένα από έργα τέχνης του David Hockney, pop φοίνικες, fun κάκτους και τα ατελείωτα highways της πόλης των αγγέλων. Αλλά και από την σειρά Mediterraneo με φανταστικά patterns εμπνευσμένα από τα Ελληνικά νησιά και την Γαλλική Ριβιέρα, ρετρό αφίσες του ΕΟΤ, chic ρίγες και φανταστικά καλοκαιρινά χρώματα.

Η μονόχρωμη σειρά τους εμπλουτίζεται με νέα χρώματα, όπως το girly baby pink που είναι ότι πιο hot φέτος το καλοκαίρι, αλλά και το έντονο πορτοκαλί, που λατρεύουμε να μισούμε!

Στην φετινή συλλογή Sun of a Beach προστίθεται και μια μεγάλη γκάμα σχεδίων της λεπτής feather towel, το νέο favorite accessory της παραλίας για τους light travelers.

Ακόμα, τα ευφάνταστα ονόματα των gift sets και η πολυτελής συσκευασία τους κάνουν τις Sun of a Beach το πιο ενημερωμένο δώρο γάμου στους φίλους σας!

Για όλους του παραπάνω λόγους, το Sun of a a Beach είναι το απόλυτο love brand για τις διακοπές μας! Δείτε όλη την συλλογή στο e-shop τους www.sunofabeach.com.

Δείτε περισσότερα από τη συλλογή της Sun of a Beach στο facebook και το instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ