Έλεος με την Μέγκαν! Ορίστε η Κέιτ Μίντλετον κηπουρός αλά Μισέλ Ομπάμα (φωτό)

Το παλάτι έδωσε φωτό της Κέιτ Μίντλετον να φτιάχνει τον κήπο της 
 

Η Κέιτ Μίντλετον έχει ένα μεγάλο πάθος και αυτό είναι η φωτογραφία… Εκτός όμως από αυτό αγαπάει πολύ και την κηπουρική και αυτό μας το έδειξε ο προσωπικός λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram. 

Μόλις μια εβδομάδα μετά την γέννηση του μικρού Άρτσι, γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι όλοι ασχολούνται μαζί του. 

Μάλιστα, ακόμη και την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας (μια γιορτή που στη Βρετανία γιορτάζεται τον Μάρτιο, ενώ στις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, την πρώτη Κυριακή του Μαϊου), το ζευγάρι ανέβασε μια φωτογραφία των μικροσκοπικών πατουσών του νεογέννητου.

 

 

Επειδή ο η Κέιτ Μίντλεντον με όλα αυτά νιώθει λίγο αποκομμένη και παραγκωνισμένη ο επίσημος λογαριασμός του παλατιού του Κένσινγκτον – η επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της δούκισσας του Κέμπριτζ, περνά στην αντεπίθεση, και δημοσιεύει φωτογραφίες με την Δούκισσα να περιποιείται  τον κήπο της όπως μόνο αυτή ξέρει σύμφωνα με το harpersbazaar.com! 

 

 

Να σημειωθεί πως αυτό το κάνει για την κηπουρική έκθεση του Τσέλσι, μία εβδομάδα πριν από τα αποκαλυπτήρια.

 

 

Η έκθεση κηπουρικής του Τσέλσι στην οποία θα συμμετάσχει και η Κέιτ, θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 25 Μαΐου και η πλειοψηφία των εισιτηρίων έχει ήδη πουληθεί. 

Εδώ να θυμήσουμε και άλλη μια γυναίκα η οποία έχει μεγάλο πάθος με την κηπουρική και δεν είναι άλλη από την Μισέλ Ομπάμα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ