Το καλοκαίρι φτάνει… Ιδού τα 4 «χρυσά» Tips για πόδια έτοιμα για πέδιλα!

Για πάμε κορίτσια μου να βγάλουμε τα δαχτυλάκια των ποδιών μας έξω!

Έχει αρχίσει να καλοκαιριάζει και τα πέδιλα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους όλο και πιο πολύ. Και δε λέω ωραίο το πέδιλο, αλλά τα ποδαράκια είναι περιποιημένα; Ένα πεντικιούρ; Φτέρνες απαλές;

Α, μη μου πεις όχι θα σε μαλώσω.  Γρήγορα να σου δείξω τα απαραίτητα tips για πόδια έτοιμα για πέδιλα. Σε θέλω να περπατάς στους δρόμους και να σε κοιτούν όλοι με θαυμασμό. Ας δούμε, λοιπόν, την φροντίδα των ποδιών μας πριν ξεκινήσουμε να φοράμε τα καλοκαιρινά μας παπούτσια– πέδιλα, σανδάλια, πλατφόρμες.

Πως να προετοιμάσεις τα πόδια σου για να βάλεις πέδιλα

Ποδόλουτρο

λεκανίτσα με νερό για τα πόδια,ediva.gr

Ξεκίνα με ένα ποδόλουτρο. Θα μαλακώσουν οι φτέρνες, θα ανοίξουν οι πόροι, θα χαλαρώσεις και εσύ. Βούτα τα πόδια σου σε χλιαρό νερό με λίγο αφρόλουτρο και άφησε τα να μουλιάσουν για κάνα τέταρτο. Έπειτα, βγάλτα, σκούπισε τα καλά και βάλε μια ενυδατική, προτείνει το ediva.gr.

Περιποιημένο πεντικιούρ

ωραίο μανικιούρ-πεντικιούρ

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχεις βαμμένα νύχια- αν και πάντα ένα ολοκληρωμένο πεντικιούρ δείχνει πιο εντυπωσιακό. Αυτό που είναι όμως έξτρα απαραίτητο είναι να έχεις περιποιημένα τα νύχια των ποδιών σου και ας έχουν απλά μια βάση και όχι κάποιο χρώμα ή σχέδιο. Φροντισμένα πετσάκια και νύχια σε σωστό σχήμα και μήκος και είσαι τέλεια.

Απολέπιση και ενυδάτωση

πέτρα για απολέπιση ποδιών

Δεν υπάρχει κάτι πιο αντί-αισθητικό από το να βλέπεις σκασμένες φτέρνες σε ανοιχτό παπούτσι. Ρε κορίτσια, αν το κάνετε, σκεφτείτε μόνο πόσο, πρώτον ταλαιπωρείτε από μόνες σας τα πόδια σας και δεύτερον πόσο χάνει όλο το σύνολο από αυτή την αστοχία. Μια φορά την εβδομάδα εκεί που κάνεις μπάνιο, κάνε και την απολέπιση σου. Βάλε και την ενυδατική σου και θα έχεις πόδια για φίλημα.

Αντηλιακό και στα πέλματα

απαλά πόδια με αντηλιακό

Ξέρω ότι τις περισσότερες φορές ούτε περνάει από το μυαλό μας αλλά τα πέλματα μας είναι τα πιο εκτεθειμένα μέρη του σώματος μας στον ήλιο. Τα βλέπει σε μόνιμη βάση ο ήλιος και μάλιστα τις περισσότερες ώρες από ότι ολόκληρο το σώμα μας. Προστάτεψε, δάχτυλα, κουντεπιέ και αστράγαλο βάζοντας και σε αυτά τα σημεία αντηλιακό. Για να μην γλιστράει το πόδι στο σανδάλι, βάλτο κανα μισάωρο πριν να απορροφηθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ