25 υπέροχα, μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για κοντά μαλλιά! Βρες αυτό που σου ταιριάζει

Δεν ξέρω αν έχει πέσει στην αντίληψη σου ακόμα, αλλά φέτος είναι πάρα πολύ της μόδας τα κοντά μαλλιά.

Όλο και περισσότερες celebrities επιλέγουν να κόψουν τα μαλλιά τους καρέ και μάλιστα δεν είναι λίγες που τολμούν το πολύ κοντό καρέ, μέχρι και το αγορέ. Ναι, ναι και από εκεί που λέγαμε μακριά μαλλιά για πάντα, η μόδα προτάσει το κοντό μαλλί.

Και γιατί όχι άλλωστε; Σπάμε τα πρότυπα ομορφιάς και  φυσικά μια γυναίκα μπορεί να είναι κουκλάρα και με κοντό μαλλί. Για αυτο και σήμερα σου βρήκα μερικά εντυπωσιακά μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για κοντά μαλλιά. Θα δεις ότι θα υπάρξει ποικιλία. Άλλα κοψίματα πιο αυστηρά, άλλα πιο θηλυκά, γλυκά.

Κουρέματα για κοντά μαλλιά

rachel mcadams kare poli konto kare plousio agore misa mallia panw lucy hale makri kare konto kare konto kare me diavathmiseis konta portokali mallia kastano konto kare

Από τα κοντά κουρέματα που έχουν αγαπηθεί πολύ και έχω λατρέψει προσωπικά είναι το κοντό καρέ με την χωρίστρα είτε από την μία πλευρά, είτε στη μέση. Το θεωρώ ιδανικό ύψος μιας και είναι στη μέση του λαιμού και τα μπροστινά μαλλιά είναι ιδανικά πιο μακριά από τα πίσω, επιτρέπωντας σου να τα πιάσεις- τα μισά, στο πλάι, με τσιμπιδάκια.

kare mia plevra sto plai kare me frantza kare kourema   agore me makries afelies ema stone karedaki

Βέβαια, αν δεν είσαι έτοιμη μπορεί να προτιμήσεις ένα πιο μακρύ καρέ, σύμφωνα με το ediva.gr. Ίσως οι αφέλειες ή η φράντζα να σου γλύκαιναν και να ολοκλήρωναν το κούρεμα σου. Αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει ο κομμωτής σου να το αποφασίσεις. Από την άλλη κοιτώντας το κοντό σχεδόν αγορέ μαλλί της Emilia Clarke με κάνει να θέλω να το δοκιμάσω και εγώ.

agore haircut agore mallia  anne hathaway agore cute konta mallia isio agore kastano agore kare-agore, afelies sto plai silver agore, ediva.gr poli konta mallia-quiffksantha agore mallia

Σε αυτό το σημείο να σου πω πως ένα καρέ πιο κοριτσίστικο θα σε μικραίνει, ενώ ένα πιο αυστηρό θα σε μεγαλώσει κάπως. Η απόφαση είναι δική σου ό,τι και να γίνει. Τέλος φτάνω στην κατηγορία με τα πολύ κοντά κουρέματα, τα οποία μπορώ να σου πω πως έχω ερωτευτεί. Δες πόσο υπέροχο είναι το pixie cut (εικόνα με την κοπέλα που φοράει το γκρι σακάκι). Γενικά αν είσαι από αυτές τις τολμηρές γυναίκες- που θαυμάζω άπειρα- και το αγορέ ή το λίγο πιο μακρύ αγορέ σου πάει, τόλμησε το. Τώρα είναι η εποχή- βασικά πάντα είναι η εποχή αν σου αρέσει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ