Σου βρήκαμε 30 εντυπωσιακά νυφικά γοργόνα για να λάμψεις στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σου!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Από όταν ήσουν μικρό κοριτσάκι ονειρευόσουν την ημέρα του γάμου σου.

Και αυτή η στιγμή έφτασε, αφού με τον αγαπημένο σου αποφασίσατε να κάνετε το επόμενο βήμα. Οπότε τώρα ξεκινάει η αναζήτηση του τέλειου νυφικού.

Ένα από τα νυφικά που μπορείς να δοκιμάσεις είναι τα νυφικά γοργόνα. Πρόκειται για τα νυφικά που είναι στενά μέχρι το γόνατο και μετά ανοίγουν. Είναι ένα ιδιαίτερο νυφικό που κολακεύει τη σιλουέτα σου και σίγουρα θα σε κάνει μία αξέχαστη νύφη.

30 εντυπωσιακά γοργονέ νυφικά!

Τα νυφικά τύπου γοργόνας έχουν την προέλευσή τους στην βικτοριανή εποχή. Τότε ήταν ένα απλό φόρεμα. Με το πέρασμα των χρόνων το στυλ αυτό κατέληξε να φοριέται σε επίσημες δεξιώσεις ως επίσημο φόρεμα και λίγο αργότερα αντικατέστησε το κλασσικό νυφικό.

Αποτελεί μία σύγχρονη επιλογή για την ξεχωριστή μέρα του γάμου σου. Μπορείς μάλιστα να επιλέξεις το νυφικό σου σε τέτοιο χρώμα ώστε να το φορέσεις και αργότερα σε κάποια επίσημη εκδήλωση, σύμφωνα με το ediva.gr. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις κάποιο νυφικό σε μπεζ χρώμα, που μπορείς άνετα να το φορέσεις ως φόρεμα.

δαντελένιο νυφικό γοργόνα εξώπλατο γυναικείο νυφικό εξώπλατο νυφικό γοργόνα εντυπωσιακό γοργονέ νυφικό γυναικείο νυφικό γοργονέ γυναικείο νυφικό γοργονέ νυφικό λευκό νυφικό μακρυμάνικο δαντελένιο νυφικό μακρυμάνικο γυναικείο νυφικό

Οι επιλογές σου σε γοργονέ νυφικά είναι πολλές. Εάν έχεις επιλέξει ότι αυτό θα είναι το στυλ που θα φορέσεις, τότε οι επιλογές που έχεις είναι αρκετές. Τα νυφικά αυτά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Από την μία τα νυφικά που έχουν εντυπωσιακή, ανοιχτή πλάτη και από την άλλη αυτά που έχουν ωραίο μπούστο.

Προσπάθησε να αποφύγεις κάποιο νυφικό που θα συνδυάζει και ανοιχτή πλάτη και μπούστο αφού τότε ίσως να δείχνει πιο προκλητικό. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να επιλέξεις κάποιο νυφικό στράπλες ή με έξω τους ώμους που ακολουθεί απόλυτα την τάση της μόδας.

Φυσικά εάν η επιλογή σου είναι η ανοιχτή πλάτη τότε θα πρέπει να φροντίσεις να μην έχεις τυχόν σημάδια που θα δείχνουν πιθανόν άσχημα. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή της διαφάνειας στην πλάτη, ώστε να καλύψεις τυχόν ανεπιθύμητα σημάδια.

μπεζ γυναικείο νυφικό γοργόνα νυφικό γοργόνα με ουρά νυφικό με εντυπωσιακή πλάτη νυφικό με λεπτομέρεια στη πλάτη στενό γυναικείο νυφικόλευκό εντυπωσιακό νυφικόμπεζ γυναικείο νυφικόνυφικό με λεπτομέρειεςνυφικό με ώμους έξωρομαντικό νυφικό

Για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα φόρεσε κάποιο πέπλο μακρύ ή κάποια μικρή κορώνα στο κεφάλι. Ακόμη, μπορείς αντί για πέπλο να επιλέξεις κάποιο νυφικό με μακριά ουρά. Η επιλογή του πέπλου βέβαια είναι κατάλληλη εάν παντρεύεσαι τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού θα μπορείς πολύ εύκολα μετά να το βγάλεις από το κεφάλι.

Εάν παντρεύεσαι τον χειμώνα, μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα νυφικό γοργόνα.  Υπάρχουν πολύ εντυπωσιακά φορέματα με μακρύ μανίκι είτε με δαντέλα είτε με απλό ύφασμα. Στην περίπτωση αυτή μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά σου πάνω σε έναν κότσο και να φορέσεις λαμπερά κοσμήματα.

Όποιο νυφικό και να διαλέξεις φρόντισε να είσαι άνετη μέσα σε αυτό γιατί η αλήθεια είναι ότι θα το φοράς για πολλές ώρες. Είναι η μέρα σου οπότε φρόντισε να λάμψεις με κάθε τρόπο ώστε να γίνεις μία νύφη για την οποία όλοι θα μιλάνε. Η ώρα η καλή!

κεντημένο νυφικό κομψό γυναικείο νυφικό λευκό νυφικό γοργόνα μακρύ γοργονέ νυφικό μακρυμάνικο γυναικείο νυφικό νυφικό γοργόνα νυφικό με ανοιχτή πλάτη νυφικό με εντυπωσιακό μπούστο στράπλες δαντελένιο νυφικό στράπλες γυναικείο νυφικό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ