Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: ‘’Ο πατέρας μου είναι αθώος – Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη για όσα συνέβησαν’’ (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε... 

Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη μίλησε για όλα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ΄΄Μετά τα Μεσάνυχτα’’. 

Η ίδια έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη το βράδυ της Τρίτης αποκαλύπτοντας πολλά για τους διάσημους γονείς της, αλλά και το πώς έμαθε για τον θάνατο της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη. 

Πρώτα απ’όλα όμως μίλησε για την σύλληψη του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου. 

Η Μαρία Ελένη, καταδίκασε τα όσα έγιναν, δήλωσε πως ο πατέρας της είναι αθώος και περιέγραψε πώς βίωσαν ενωμένοι αυτή την περιπέτεια.

«Δύο μήνες πριν τη σύλληψή του, επειδή ήθελα να ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει, μίλησα μαζί του για να μου πει την αλήθεια. Επειδή ήξερα λοιπόν τι συνέβη, το θεώρησα πολύ άδικο όλο αυτό, ντροπή!», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: Και η Νατάσα Καλογρίδη ήταν δίπλα του. Οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές».

«Ο πατέρας μου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παρόλο που είσαι αθώος, επειδή υπάρχουν άλλα από πίσω που μπορει να βγουν στη φόρα, λες άμα είναι στημένο θα με βάλουν μέσα», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Εκείνη η Δευτέρα ήταν πραγματικά εφιαλτική».

Ενώ για τον θάνατο της μητέρας της είπε: «Ενημερώθηκα για τον θάνατο της μαμάς από τον μπαμπά μου. Είχα πάει στο Πόρτο Ράφτη να κολυμπήσω και δεν είχα περάσει από το σπίτι. Την ώρα που έφευγα να γυρίσω Αθήνα με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει, “Μαρία που είσαι”; Λέω “στον δρόμο”. Μου λέει “Η μαμά σου δεν ξύπνησε”. Σε πανικό εγώ άρχισα να ουρλιάζω. Πήγα ανάποδα στον δρόμο, με έβριζαν. Δεν θυμάμαι πως έφτασα στο σπίτι. Πήγα και ήταν στο κρεβάτι. Όπως κοιμόταν, απλά δεν… Είναι άγρια πράγματα αυτά», είπε η Μαρία Ελένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ