Κύπρος – Serial killer: Μια λίμνη γεμάτη πτώματα - Σε τρία σημεία οι έρευνες

Θρίλερ δίχως τέλος στην Κύπρο

Συνεχίζονται σήμερα το πρωί, στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, οι έρευνες με το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ και την ρομποτική κάμερα για ανεύρεση και της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε ένα από τα θύματά του και να πέταξε στη λίμνη.
 
Θα ελεγχθούν τρεία σημεία που σηματοδοτήθηκαν χθες το απόγευμα, και στα οποία θα επιχειρήσει να καταδυθεί ο δύτης.
 
 Την Κυριακή ανασύρθηκε από τη λίμνη η δεύτερη από τις τρεις βαλίτσες με τη σορό ενός θύματος σε αποσύνθεση.

Δείτε επίσης: Serial killer Κύπρου: Σε παιδί ανήκει η σορός που βρέθηκε στην «Κόκκινη Λίμνη» - Συνεχίζονται οι έρευνες για το 6ο θύμα

 Τη Δευτέρα, ενώ αρχικά οι έρευνες είχαν ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 16:00, το Κέντρο Συντονισμού αποφάσισε όπως ξαναβάλει στο νερό αρχικά την ρομποτική κάμερα και ακολούθως το ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ για να ερευνηθεί εκ νέου συγκεκριμένο σημείο. 

Οι έρευνες επαναλαμβάνονται σήμερα και δεν αποκλείεται η τρίτη βαλίτσα να έχει καλυφθεί από λάσπη σύμφωνα με το philenews. 

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αλλά σημεία να σηματοδοτηθούν τότε η ρομποτική κάμερα και το σόναρ θα μεταφερθούν στην λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτου, μέχρι να «καθίσει» η λάσπη στην Κόκκινη Λίμνη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ