Island 2019: Φαντασμαγορικό πάρτυ για το opening ενός υπέροχου καλοκαιρινού club & restaurant

Το Island έφερε το καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στο opening του την Πέμπτη 2 Μαΐου με ένα φαντασμαγορικό πάρτυ που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει.

Το Island κατάμεστο από πανέμορφο κόσμο σκόρπισε αισιοδοξία και έδειξε ότι η φετινή χρονιά θα είναι σίγουρα ιστορική για την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι εκτός από τους Έλληνες θαμώνες το Island επισκεφθήκαν από την πρώτη ημέρα εκλεκτοί διεθνείς καλεσμένοι.

Rana Zein, Άννα Βίσση, Χρύσανθος Πανάς

 H Δωροθέα Μερκούρη με τον jet-setter Andrea Provvidenza

Ένα θεαματικό show με χορευτές και χορεύτριες με εντυπωσιακό outfit κατενθουσίασε τον κόσμο. Υπέροχα πυροτεχνήματα έλουσαν τον ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας με χρώματα κάνοντας το show ακόμη πιο συναρπαστικό.

Η συνέχεια του καλοκαιριού θα είναι το ίδιο φαντασμαγορική, με καλοκαιρινά party και τρελή διάθεση στο Hawaiian Dream κάθε Πέμπτη και στο La Luz κάθε Κυριακή.

Στις 29 Μαΐου θα πραματοποιηθεί το Athens Riviera Fireworks Festival, το καθιερώμενο ιδιαίτερα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων.

Πάρις Κασιδόκωστας, Χρύσανθος Πανάς

Οι Τετάρτες είναι αφιερωμένες στο Island Dine Wednesdays φιλοξενώντας καθε εβδομάδα ένα διαφορετικό διακεκριμένο Έλληνα chef, όπως ο Νίκος Καραθάνος, ο Γκίκας Ξενάκης, o Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Γιάννης Παρίκος, ο Μιχάλης Νουρλόγλου, και άλλοι γνώστοι chefs oι οποίοι θα παρουσιάζουν ενα διαφορετικό menu.

Χριστιάνα Μοίρα, Βαγγέλης Χατζής, Δημήτρης Αργυρόπουλος

Γιάννης Προκοπίου, Δημήτρης Τολάρος, Άρης Κοροπούλης

Το Island διαμορφώνοτας την new era της Αθηναϊκής Ριβιέρας, υποδέχεται αυτό το καλοκαίρι μεγάλα ονόματα DJs σε parties παγκοσμίου ενδιαφέροντος που θα γράψουν ιστορία, όπως Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Mariano, Merk & Kremont, Roger Sanchez.

Έλενα Σύρακα, Ρένα Παπαδοπούλου

Ηλίας Βέλλιος

Νίκος Μίχαλος

Η νέα εποχή του Island είναι εδώ, ζήστε την!

Ξένια Κολαΐτη, Λευτέρης Γιοβανίδης

Σπύρος Πανάς, Κατερίνα Ρόπα

Φανή Σαραντοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ