Ο Ίαν Στρατής, ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar – Δείτε την πρώτη του ανάρτηση!

 Από την Κορομηλά στο X-Factor και το Cats...

Φινάλε το βράδυ της Κυριακής για το Your Face Sounds Familiar, με τον τελικό να ολοκληρώνεται λίγα λεπτά πριν τη μία το βράδυ και τον Ίαν Στρατή να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής.

Ο νεαρός τραγουδιστής μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων στο πιο φαντασμαγορικό show κατάφερε να κερδίσει, αφήνοντας την Κατερίνα Στικούδη στη δεύτερη θέση.

Οι τέσσερις μοναδικοί φιναλίστ, Αργύρης Αγγέλου, Μελίνα Μακρή, Κατερίνα Στικούδη και Ιαν Στρατής, ανέβηκαν στη σκηνή του YFSF και εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά.

 

 

Λίγη ώρα μετά τη μεγάλη του νίκη, ο Ίαν Στρατής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

«Μια υπέροχη εμπειρία μόλις τελείωσε. Έχω βαρεθεί να λέω ευχαριστώ αλλά πράγματι το εννοώ μέσα από τη καρδιά μου!», έγραψε ο Ίαν Στρατής στον προσωπικό του λογαριασμό.

Στο τελευταίο show ο Ίαν μεταμφιέστηκε σε Bruno Mars, κάνοντας κοινό και κριτές να τον αποθεώσουν. 

 

 

Πόσοι όμως γνωρίζουν τον Ίαν Στρατή; 

Ο Ίαν Στρατής έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Σε ηλικία 11 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή Καλώς τους της Ρούλας Κορομηλά στον Alpha. 

Εκεί τραγούδησε το Παλιό μου παλτό. Το 2016 δήλωσε συμμετοχή στο X – Factor, όπου και ξεχώρισε για τη σκηνική του παρουσία και τα φωνητικά του προσόντα και βγήκε νικητής.

Ακολούθησαν πολλές live εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα μιούζικαλ «Εβίτα», «Hair», «Grease» και «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης». 

Την άνοιξη του 2018 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Cats», ενώ παράλληλα έκανε εμφανίσεις με τη House Band στον Σταυρό του Νότου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ