Met Gala: Το κόκκινο χαλί που για να πατήσεις πληρώνεις 35.000 δολάρια, αν η Ανν Γουίντουρ συμφωνήσει να πας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Met Gala... 

To Met Gala 2019 θα λάβει χώρα για άλλη μια φορά στη γνωστή του τοποθεσία, στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης. 

Το event -που ξεκίνησε το 1948 από την δημοσιογράφο Eleanor Lambert- είναι πλέον ένα από τα πιο λαμπερά στο πρόγραμμα των celebrities και συχνά αναφέρεται ως "τα Oscars της μόδας". 

Αυτό το κόκκινο χαλί θεωρείται από πολλούς το μεγαλύτερο και πιο κοσμικό πάρτι της χρονιάς. 

Rihanna Met Gala 2018

Πριν ξεκινήσουμε πρέπει να γνωρίζεις πως το Met Gala λαμβάνει χώρα την πρώτη Δευτέρα του Μαίου και φέτος πέφτει στις 6 του μήνα. 

Κάθε χρόνο το θέμα του αλλάζει, με τους διάσημους να ράβουν τα πιο ευφάνταστα σύνολα, ωστέ να είναι υπερπαραγωγή! 

Σύμφωνα με συνέντευξη του Άντριου Μπόλτον, επικεφαλής επιμελητή του Ινστιτούτου Κοστουμιών στο περιοδικό Vogue, το θέμα του 2019 Met Gala είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό δοκίμιο του 1964 της Σούζαν Σόνταγκ, "Notes on Camp" (Σημειώσεις για το camp) στο οποίο περιγράφει την camp αισθητική "αγάπη στο αφύσικο: τεχνητό και υπερβολικό... στυλ σε βάρος του περιεχομένου" σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. 

 Lady Gaga, Χάρι Στάιλς και Σερένα Ουίλιαμς θα είναι παρουσιαστές του γκαλά που έχει καθιερωθεί εδώ και καιρό ως "η μεγαλύτερη νύχτα της μόδας".

Anna Wintour Met Gala 2018

 Το φετινό θέμα της βραδιάς "Camp: Notes on Fashion" (Camp: Σημειώσεις για τη Μόδα) διασφαλίζει ότι το "κόκκινο χαλί" και τα φημισμένα βήματα που οδηγούν στο Μουσείο θα συμπληρωθούν με δηλώσεις περί στυλ που δεν θα ξεχαστούν σύντομα.

Φέτος, περίπου 550 εκλεκτοί θα δώσουν το παρών στο gala, ενώ πολλά ονόματα έχουν ανακοινωθεί. 

Ariana Grande Met Gala 2018

Παλαιότερα ο κατάλογος ήταν μυστικός.  Η Hailey και ο Justin Bieber, η RuPaul, η Μadonna, η Kim Kardashian είναι οι σίγουροι για την ώρα. Τα εισιτήρια είναι πανάκριβα καθώς φτάνουν στα 35.000 δολάρια έκαστο και τα τραπέζια κοστίζουν από 200.000 έως 300.000 δολάρια, ανάλογα το σημείο. 

Katy Perry Met Gala 2018

 

Bella Hadid

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ