Είσαι minimal τύπος; 20 καταπληκτικά σχέδια για τα νύχια για να πάρεις ιδέες

Λίγο πολύ όλες οι γυναίκες προσέχουμε τον εαυτό μας.

Ακόμη, όταν δεν είμαστε στα πάνω μας ένα κομμωτήριο και ένα μανικιούρ σίγουρα θα μας ανεβάσουν τη διάθεση. Η φροντίδα των νυχιών γίνεται ακόμη πιο απαραίτητη όταν έρχεσαι σε καθημερινή επαφή με άτομα και θέλεις να είσαι πάντα περιποιημένη.

Υπάρχουν και οι γυναίκες που προτιμούν τα απλά νύχια, όπως ένα απαλό χρώμα συνδυασμένο με λεπτές γραμμές.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα νύχια σου δεν μπορούν να είναι εντυπωσιακά και να τραβήξουν τα βλέμματα των άλλων γυναικών. Βρες λοιπόν το σχέδιο που σου αρέσει και αποθήκευσε το για το επόμενο ραντεβού σου.

Ιδέες για μίνιμαλ νύχια για την άνοιξη

Nude minimal νύχια

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ζήτησες από την τεχνίτρια νυχιών σου να σου φτιάξει ένα απλό σχέδιο στα νύχια επειδή είχες μία συνέντευξη για δουλειά και ήθελες κάτι διακριτικό. Μπορεί πάλι να είσαι γενικότερα λάτρης του μινιμαλιστικού στυλ.

Το συγκεκριμένο στυλ εκτός από το ότι ταιριάζει με οποιοδήποτε ντύσιμο σου, το κάνει να δείχνει αρκετά εκλεπτυσμένο. Απαλά χρώματα, διακριτικά σχέδια και κοντά κυρίως νύχια είναι μόνο από τα χαρακτηριστικά ενός μίνιμαλ μανικιούρ.

Επέλεξε ένα απαλό χρώμα όπως μπεζ, λευκό ή έναν ενδιάμεσο τόνο και ζήτα να σου κάνουν διάφορες γραμμές, οριζόντιες ή κάθετες. Ακόμη, μπορείς αντί για γραμμές να βάλεις λίγη χρυσόσκονη για έξτρα λάμψη ή να επιλέξεις κάποιο άλλο σχέδιο όπως βουλίτσες ή καμπυλωτές γραμμές. Όλα όμως με μέτρο για να μην ξεφύγεις.

μπεζ μίνιμαλ νύχια μυτερά γυναικεία μίνιμαλ νύχια μίνιμαλ γυναικεία νύχια μίνιμαλ ανοιξιάτικα νύχια γυναικεία νύχια ανοιξιάτικα νύχια εντυπωσιακά γυναικεία νύχια γαλλικό σχέδιο νυχιών γυναικεία μίνιμαλ νύχιανύχια με σχέδιο λεοπάρ

Μίνιμαλ νύχια με χρώμα

Φυσικά μίνιμαλ δεν σημαίνει απαραίτητα να επιλέξεις χρώμα σε nude αποχρώσεις. Όλα τα χρώματα μπορούν να συμμετέχουν αρκεί να επιλέξεις πιο απαλές αποχρώσεις τους. Μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη ιδέα για παράδειγμα θα ήταν η επιλογή ενός απαλού γαλάζιου χρώματος ή κάποιου μωβ.

Επίσης, εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα σου δώσει και η επιλογή ενός γαλλικού μανικιούρ ή ενός ομπρέ σχεδίου, δηλαδή να ξεκινάει πιο έντονο κάποιο χρώμα και να καταλήγει πιο ανοιχτό σαν να ξεβάφεται. Εάν θέλεις κάτι παιχνιδιάρικο αλλά ταυτόχρονα απλό συνδύασε τρία χρώματα μεταξύ τους, δύο σε απαλούς τόνους και ένα σε έντονο χρώμα , σύμφωνα με το ediva.gr. 

Τέλος, μπορείς να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να ζητήσεις να σου κάνουν ένα σχέδιο, όπως κάποιο λουλούδι ή να βάλεις γκλίτερ σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Πρόσεχε όμως. Για πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα διάλεξε ένα ή δύο νύχια για τα σχέδια που επέλεξες.

 

γαλάζια ανοιξιάτικα νύχιαανοιξιάτικο μανικιούρ γυναικείο μανικιούρ μωβ μίνιμαλ νύχια νύχια με γκλίτερ νύχια με λεπτομέρειαροζ ανοιξιάτικα νύχια νύχια με μίνιμαλ σχέδιο ομπρέ νύχια ροζ γυναικεία νύχια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ