Τι επιφυλάσσει το Σαββατοκύριακο για το κάθε ζώδιο;

Οι προβλέψεις των ζωδίων για τις 4 και 5 Μαΐου.

Ποιοι είναι οι τυχεροί του Σαββατοκύριακου; Τι πρέπει να προσέξουν τα υπόλοιπα ζώδια;

 

ΚΡΙΟΣ: Συγκρατηθείτε και μην είστε άδικοι για να βγείτε από πάνω σε κάτι που γνωρίζετε ότι είστε λάθος. Οι δύσκολες εποχές έχουν περάσει και το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται στην προσωπική σας ζωή είναι ελπιδοφόρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε αυτά που σας λένε οι συνεργάτες σας και μην κάνετε του κεφαλιού σας. Δεν υπάρχει λόγος να εκφράσετε παράπονα σε άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΛΕΩΝ: Μόνο εκθέτοντας σοβαρά επιχειρήματα θα μπορέσετε να πάρετε τους συνεργάτες σας. Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για κοινωνική εκδήλωση που δεν έχετε διάθεση να πάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας. Για να ηρεμήσετε πρέπει να διεκπεραιώσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Από το να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο. Για να δείτε να έρχονται όλα θετικά, χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε ότι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας. Εάν αισθάνεστε ότι πνίγεστε και ότι δεν αντέχετε το βάρος, βγείτε έξω με συντροφιά που θα επιλέξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη βοήθεια της έμπνευσης και της διαίσθησής σας, βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Μη συνεργάζεστε με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με τη δική σας προσωπικότητα, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από το να τα βάζετε με τον εαυτό σας, δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά. Σε όσους δεν αρέσει η ανοδική σας πορεία, πολύ απλά αγνοήστε τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μη ριψοκινδυνέψετε μια δοκιμασμένη φιλία για μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ: Απομονωθείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, χωρίς να επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Δεν ωφελεί να σκαλίζετε και να ανοίγετε συζητήσεις για ξεχασμένες καταστάσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ