2ο «Symposio at Ark»: Το εστιατόριο «Ονήσιμος» από την Κρήτη έρχεται στην Αθήνα

Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα συνεχίζει δυναμικά δίνοντας τη σκυτάλη στoν «Ονήσιμο»  από το Ηράκλειο της Κρήτης. 9 Μαΐου, στις 21.00 στο εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα με το γαστρονομικό φεστιβάλ 2ο «Symposio at Ark».

Στο ένατο γαστρονομικό ραντεβού του 2ου «Symposio at Ark», θα μεταφερθούμε νοερά και γευστικά στην μεγαλόνησο και στο εστιατόριο «Ονήσιμος», με τον ταλαντούχο Κρητικό σεφ Ονήσιμο Σαριδάκη και τη σύζυγό του Ελένη Βαρδάκη.

Το αφιερωματικό μενού ανθολογεί ορισμένες από τις πιο εμβληματικές γεύσεις της κρητικής γαστρονομικής σκηνής όπως παρουσιάζονται και στον κατάλογο του «Ονήσιμου», το οποίο διακρίθηκε και φέτος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με μεγάλη έμφαση στις πρώτες ύλες.

Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από τον  «Ονήσιμο» της Κρήτης, γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, μέσα από γεύσεις και αρώματα.

Το μενού που θα απολαύσουμε

Welcome Drink Ούζο 12

Πρώτο Πιάτο
Ντολμαδάκια
με ανθόγαλο

Δεύτερο Πιάτο
Πράσινη σαλάτα
με σταμναγκάθι & βινεγκρέτ από πετιμέζι

Τρίτο Πιάτο
Χοχλιοί
με κολοκυθάκι και πατάτα

Τέταρτο Πιάτο
Κατσίκα κοκκινιστή
με γαμοπίλαφο

Επιδόρπιο
Πιταράκια
με μέλι, μυζήθρα και σουσάμι & γλυκό του κουταλιού με γιαούρτι στραγγιστό

Επιδόρπιο κρασί Vino dell'Amore Petalo Moscato

38 € / άτομο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ