Ο Σπύρος Σούλης μας δίνει την πιο τέλεια DIY Κρέμα Σύσφιγξης για Τέλειους Γλουτούς – Φτιάξτε τη στο λεπτό!

Ο δρόμος για ένα σφιχτό κορμί περνάει από το σπίτι σας.

Ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γυναίκας λίγο πριν βγει στην παραλία; Μα φυσικά τα περίφημα... ψωμάκια. Είναι άλλωστε γνωστό ότι αποτελούν την πιο προβληματική περιοχή του γυναικείου σώματος μιας και συσσωρεύεται το μεγαλύτερο ποσοστό περιττού λίπους. Αν, μάλιστα, ανήκετε και σε εκείνη την κατηγορία γυναικών που προτιμά να τεμπελιάζει στο γυμναστήριο, πιθανότητα η περιοχή αυτή να εμφανίζει σημεία ατονίας και χαλάρωσης. Για να σμιλέψετε το κορμί σας λίγο προτού η ζέστη σας στείλει γραμμή στην παραλία, το spirossoulis.com μας παρουσιάζει τη «μαγική» συνταγή για μια πανίσχυρη λοσιόν που θα τονώσει τους γλουτούς μας και θα τους χαρίσει υπέροχη και λεία όψη. 

Τα μυστικά συστατικά της δεν είναι άλλα από τη ρίγανη και τις πιπεριές τσίλι. Η πρώτη είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική δράση της, η οποία προστατεύει το δέρμα από τη χαλάρωση, ενισχύοντας έτσι τη σύσφγιξη του. Παράλληλα, οι καυτερές πιπεριές είναι πλούσιες σε βιταμίνη Α, η οποία συμβάλλει στην ανάπλαση των κυττάρων, με αποτέλεσμα να κάνει την επιδερμίδα σας πιο λεία και απαλή.

Οι καυτερές πιπεριές τσίλι σμιλεύουν τους γλουτούς σας!

Σπιτική λοσιόν για σφιχτούς γλουτούς

Τι θα χρειαστείτε 500 g ελαιόλαδο + 8-10 αποξηραμένες πιπεριές τσίλι (θα τις βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ) + 1 ¼ κ.γ. ρίγανη + ένα γυάλινο δοχείο

Πώς θα τη φτιάξετε Βάζετε το ελαιόλαδο, τις πιπεριές και τη ρίγανη μέσα στο γυάλινο δοχείο, το σφραγίζετε καλά και το αφήνετε για 10 ημέρες στο πιο σκοτεινό σημείο του σπιτιού έτσι ώστε οι πιπεριές και η ρίγανη να απελευθερώσουν τα συστατικά τους. Φροντίστε να ανακατεύετε καλά το μείγμα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Η ρίγανη προστατεύει το δέρμα από την χαλάρωση.

Πώς θα τη χρησιμοποιήσετε Ανακινήστε καλά το μπουκάλι πριν από κάθε χρήση. Έπειτα, ανοίξτε το και εφαρμόστε τη λοσιόν στα «προβληματικά» σημεία. Καλύψτε στη συνέχεια τους γλουτούς με διάφανη μεμβράνη και αφήστε το μείγμα να δράσει για 1 ώρα. Τέλος, αφαιρέστε τη μεμβράνη και ξεπλύνετε τη λοσιόν με χλιαρό νερό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ