Ζώδια: Παιχνίδια εξουσίας και προβλήματα σε έρωτα και χρήμα μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα

Ημερήσιες προβλέψεις...

Λεκτικά παιχνίδια εξουσίας, σκληρότητα, απαιτητική διάθεση και δυσαρέσκεια σε έρωτα και χρήμα θα έχουμε, αφού ο Ερμής και ο Πλούτωνας έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους, σχηματίζοντας ένα επικίνδυνο Τετράγωνο μεταξύ τους, που απαιτεί την άμεση ψυχραιμία μας! Περισσότερο προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και θέλει την υποστήριξή σας. Μην πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις που θα αφορούν τη σχέση σας, γιατί είναι επικίνδυνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανανεώστε ότι δε λειτουργεί σωστά στα εργασιακά σας θέματα, χωρίς να δίνετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε. Διατηρήστε τις αντοχές σας σε υψηλά επίπεδα, περιφρονώντας άτομα που προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε ποια πράγματα δεν ταιριάζουν στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Μην αρνηθείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα βγάλουν λάθος συμπεράσματα για το άτομό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η μέρα θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνάει ένα μεταβατικό κρίσιμο στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

ΛΕΩΝ: Το να παραδεχθείτε κάποια λάθη σας δεν είναι τόσο οδυνηρό όταν αγαπάτε πραγματικά. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν. Συζητήστε εφ’ όλης της ύλης με το άτομο που πιστεύετε ότι σας έχει εξαπατήσει.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε σίγουροι πως με ένα πλατύ χαμόγελο μπορείτε να ανοίξετε πολλές πόρτες. Δώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με μέλη της οικογένειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενισχύστε τη διάθεσή σας και με ώριμη σκέψη θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά. Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον φροντίστε να τη βελτιώσετε. Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή τι είναι αυτό που εσείς θέλετε. Προωθήστε τα καινούρια σας σχέδια έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις που έχουν τα φόντα να αποδώσουν αργότερα. Μην καταπιέζετε τους άλλους να ζουν σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά.

ΙΧΘΥΣ: Περιορίστε εγωισμούς για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν οι άλλοι. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ