Ταϊλάνδη: Ο βασιλιάς παντρεύτηκε την στρατηγό Σουτίντα – 4ος γάμος για τον 66χρονο μονάρχη (φωτό)

Ο Μάχα Βατζιραλόνγκορν ντύθηκε γαμπρός για τέταρτη φορά.

 

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βατζιραλόνγκορν ανακοίνωσε ότι νυμφεύτηκε την σύντροφό του, στρατηγό Σουτίντα Βατζιραλόνγκορν.

Δεν έχει διευκρινιστεί πότε έγινε ο γάμος του 66χρονου βασιλιά με τη 40χρονη πρώην αεροσυνοδό στην οποία τα τελευταία χρόνια είχε ανατεθεί η διοίκηση της προσωπικής φρουράς του Βατζιραλόνγκορν, όταν ακόμη ήταν πρίγκιπας διάδοχος.

Οι τελετές της επίσημης στέψης του Μάχα Βατζιραλόνγκορν, που είναι επίσης γνωστός με τον επίσημο τίτλο «βασιλιάς Ράμα Ι'», έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 4-6 Μαΐου, σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του, βασιλιά Μπουμίμπολ Αντουλιαντέι, ο οποίος κυβέρνησε επί 70 χρόνια.

Ορισμένοι αναλυτές και ξένα Μέσα ενημέρωσης είκαζαν ότι η Σουτίντα συνδεόταν ρομαντικά με τον βασιλιά, όμως το παλάτι ουδέποτε παραδέχτηκε ότι υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ τους σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. 

Ο βασιλιάς την προήγαγε στον βαθμό του στρατηγού τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ της απένειμε και τον βασιλικό τίτλο «Τανμπουγίνγκ», που είναι αντίστοιχος της «Λαίδης».

Η Σουτίντα είναι η τέταρτη σύζυγος του βασιλιά. Με την τρίτη, τη Σριράσμι, την οποία είχε παντρευτεί κρυφά το 2001, χώρισε το 2014.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ