Ο Σάκης Τανιμανίδης έκλεισε τα 38 & δίνει μαθήματα ζωής: "Μην κρατάτε κακία σε κανέναν" (βίντεο)

Μοιράζεται μαζί μας τη σοφία που συνέλεξε όλα αυτά τα χρόνια......

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκλεισε τα 38 και όμως αισθάνεται ακόμα παιδί. Και από τον Άγιο Δομίνικο που βρίκεται ευχαρίστησε τους ακόλουθους του στο Instagram, για τις ευχές με ένα βίντεο που τον δείχνει να κάνει μια ανέμελη βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου και με ένα μήνυμα που ενπεριέχει τη σοφία που "συνέλεξε όλα αυτά τα χρόνια μετά από τόσα ταξίδια και εμπειρίες", όπως λέει ο ίδιος.

"38...και ακόμα παιδί!  Θα έλεγε κανείς ότι με τόσα χρόνια, τόσα ταξίδια στις 5 ηπείρους, τόσες εμπειρίες, τόσες γνωριμίες, θα έχω μαζέψει αρκετή σοφία για να μεταφέρω στα 38α γενέθλια μου! Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πως ακόμα έχω να μάθω πολλά! 

Για ένα πράγμα όμως είμαι σίγουρος...μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τη ζωή, βάλε λίγο παραπάνω ανεμελιά στην συνταγή! 
Είναι λογικό να μας απασχολούν καθημερινά σκέψεις  όπως "τι θα γίνει αύριο?", "γιατί να έτυχε σε εμένα αυτό το πρόβλημα?" και να αγχωνόμαστε για το μέλλον. Το μέλλον όμως έρχεται και φεύγει πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύεις και είναι κρίμα να το χάσεις μέσα στο άγχος σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

38...και ακομα παιδι! ? Θα ελεγε κανεις οτι με τοσα χρονια, τοσα ταξιδια στις 5 ηπειρους, τοσες εμπειριες, τοσες γνωριμιες, θα εχω μαζεψει αρκετη σοφια για να μεταφερω στα 38α γενεθλια μου! Η αληθεια ειναι οτι νιωθω πως ακομα εχω να μαθω πολλα! Για ενα πραγμα ομως ειμαι σιγουρος...μην παιρνεις τοσο στα σοβαρα τη ζωη, βαλε λιγο παραπανω ανεμελια στην συνταγη! Ειναι λογικο να μας απασχολουν καθημερινα σκεψεις ? οπως "τι θα γινει αυριο?", "γιατι να ετυχε σε εμενα αυτο το προβλημα?" και να αγχωνομαστε για το μελλον. Το μελλον ομως ερχεται και φευγει πολυ πιο γρηγορα απο οτι πιστευεις και ειναι κριμα να το χασεις μεσα στο αγχος σου. Μην παιρνεις τοσο στα σοβαρα τη ζωη, γελα πιο συχνα, ? γελα δυνατα, κανε λαθη, μαθε απο τα λαθη σου, μην κρατας κακια σε κανεναν και για τιποτα, παρε ρισκα και απολαυσε το ταξιδι στο μεγιστο βαθμο, αφου οπως ειπαμε θα τελειωσει πριν καν το καταλαβεις! Και στο τελος της ημερας "ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΙΩΣΕ...ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ"!✌️ Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες....για παντα παιδι, Σακης. #laugh #love #live

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

.Μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τη ζωή, γέλα πιο συχνά, γέλα δυνατά, κάνε λάθη, μάθε από τα λάθη σου, μην κρατάς κακία σε κανέναν και για τίποτα, πάρε ρίσκα και απόλαυσε το ταξίδι στο μέγιστο βαθμό, αφού όπως είπαμε θα τελειώσει πριν καν το καταλάβεις! Και στο τέλος της ημέρας "ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΙΩΣΕ...ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ"!

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές....για πάντα παιδί, Σάκης. ", έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ