Ζώδια - Το σύνθημα του Μαΐου είναι: "Πρόσω ολοταχώς" - Νέα ξεκινήματα - ανανέωση - ενθουσιασμός

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι νέο; Ο Μάιος έρχεται με κάθε λογής νοστιμιές που δεν έχετε ξαναγευτεί!

Ο Μάιος κάνει την είσοδο του με μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό και ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα τεράστιο άλμα στο άγνωστο! Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την απαγκίστρωση από το παρελθόν. Θα κάνετε μικρά βηματάκια προς το μέλλον, που μέχρι στιγμής μοιάζει να είναι απόλυτα άγνωστο, περίεργο, γεμάτο με εκπλήξεις... Καθετί άγνωστο είναι λογικό να σας φοβίζει. Παράλληλα, όμως, ακριβώς το γεγονός πως δεν έχετε ιδέα που βαδίζετε, σας συναρπάζει! Σε κάθε περίπτωση, αυτή η αβεβαιότητα δεν είναι θέμα επιλογής- είναι αναγκαία! Διαβάστε παρακάτω τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σας και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι νέο; Ο Μάιος έρχεται με κάθε λογής νοστιμιές που δεν έχετε ξαναγευτεί!

Τι λέει το ωροσκόπιο του Μαΐου 2019 με μια λέξη; Ανανέωση! Ενθουσιασμός! Και ποιά είναι η περίληψη του Μαγιάτικου μήνα; Πορεία μπροστά! Αλλαγές και σημαντικοί πειραματισμοί χαρακτηρίζουν τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης. Ο Μάιος μπαίνει και ο Ερμής έρχεται σε επαφή με τον Άρη, τον Κρόνο, τους Σεληνιακούς Δεσμούς, τον Πλούτωνα και τελικά τον Δία. Το αποτέλεσμα; Εσείς κατακλύζεστε από φρέσκες ιδέες, που, αν οργανώσετε σωστά τις κινήσεις σας, θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν!

Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον Αιγόκερω από τα τέλη Απριλίου και έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Οι προθεσμίες εξαντλήθηκαν. Φροντίστε να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν σας και να εξοφλήσετε οποιαδήποτε καρμικά χρέη εξακολουθούν να βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Αυτό πρέπει να συμβεί, ώστε να απομακρύνετε τα ερείπια που στοιχειώνουν το παρόν σας κι εμποδίζουν την εξέλιξη των στόχων σας, για να δημιουργήσετε ξανά για το μέλλον σας.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 4 Μαΐου έρχεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προτρέποντάς σας να πειραματιστείτε και να τολμήσετε κάτι νέο. Δοκιμάστε μια νέα προσέγγιση. Όλα τα μέσα που χρησιμοποιήσατε παλιότερα στην προσπάθεια σας να εξασφαλίσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να νιώσετε ασφάλεια, πλέον δεν αποδίδουν. Ώρα να βρείτε ένα νέο σύστημα αξιών. Ψάξτε το νέο, βέλτιστο περιβάλλον που χρειάζεστε, αλλού. Αυτό που τώρα χρειάζεστε, δεν είναι το πρόσκαιρο κέρδος. Πρέπει να επενδύσετε σωστά, έχοντας στο μυαλό σας μακροχρόνια κέρδη. Αληθινή αγάπη, όχι μόνο χειρονομίες. Καμιά αξία δεν έχουν πια οι παλιοί μέθοδοι στους οποίους ποντάρατε για καιρό. Ώρα για κάτι νέο. Ώρα να σκεφτείτε έξυπνα και αποτελεσματικά!

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου φέρνει τις επιθυμίες σας στο προσκήνιο. Το διήμερο 6-7 Μαΐου 2019 μπορεί να είναι λίγο δύσκολο τόσο για θέματα καρδιάς, όσο και για τα επαγγελματικά σας, αφού η Αφροδίτη στον Κριό κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο. Αλλά τα πράγματα φαίνονται να φτιάχνουν μέχρι την 9η-11η Μαΐου, όταν δηλαδή η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Δία και ο Ήλιος με τον Κρόνο και τους Σεληνιακούς Δεσμούς. Μία ευχάριστη, μακροχρόνια λύση που αποκαθιστά την εμπιστοσύνη σας θα μπορούσε να βρεθεί τελικά. Ο Ερμής είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο πριν από αυτό, στις 8 Μαΐου, και φέρνει μαζί του έμπνευση και καινοτόμες ιδέες.

Έως τα μέσα Μαΐου, τα πάθη χτυπάνε κόκκινο! Στις 15 του μήνα βρίσκεστε για τα καλά στο κυνήγι της αγάπης και όλων όσων επιθυμείτε, καθώς η Αφροδίτη κι ο Ερμής κάνουν εξάγωνο δίνοντας τα χέρια για μια ημέρα αγάπης και ευχαρίστησης! Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να καταφέρετε κάτι που πραγματικά επιθυμείτε! Η 15η Μαΐου είναι επίσης η ημέρα κατά την οποία η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο, κάνοντας όσους ανήκουν σε αυτά τα δύο ζώδια εξαιρετικά ελκυστικούς για τον επόμενο μήνα. Ο Ερμής είναι επίσης πολύ δραστήριος και σας δίνει τροφή για σκέψη.

Η 18η Μαΐου είναι η κορύφωση του μήνα με μια απόλυτα αισθησιακή Πανσέληνο στον Σκορπιό! Η Αφροδίτη έρχεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο την ίδια μέρα, και κάνει την καρδιά σας να χτυπάει τρελά. Η Πανσέληνος αυτή είναι εξαιρετικά αισθησιακή και υπόσχεται πολλά! Αν λάβετε υπ’ όψιν πως πέφτει Σάββατο, καλό θα ήταν να αρχίσετε να σχεδιάζετε κάτι ξεχωριστό, αναφέρει το myastro.gr

Ο Ήλιος εισέρχεται στους Δίδυμους και ο Ερμής ενώνει τις δυνάμεις του μαζί τους στις 21 Μαΐου όταν οι δυο έρχονται σε σύνοδο. Και κάπου εδώ όλα γίνονται ξεκάθαρα! Ό,τι μέχρι τώρα ήταν απλά μια ιδέα, παίρνει σάρκα και οστά. Οι ιδέες σας φέρνουν καρπούς. Τώρα είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, να ανταλλάξετε απόψεις, να διαπραγματευτείτε και να προωθήσετε τα σχέδια σας, έτσι ώστε να υλοποιηθούν!

Πολλές από τις σχέσεις σας τίθενται προς διαπραγμάτευση την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου - και το ζευγαράκι του Άρη και της Αφροδίτης έρχεται για να σας βοηθήσει! Ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Ταύρο στις 22 του μήνα, φέρνοντας μαζί του το στοιχείο της έκπληξης, καθώς και μια απίστευτη ευκαιρία για καινοτομία. Στη συνέχεια, στις 30 και 31 Μαΐου, η Αφροδίτη στον Ταύρο ενώνει τις δυνάμεις της με τους πλανήτες του ονείρου και της λογικής, σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και σε τρίγωνο με Κρόνο. Πρόκειται για μια χρυσή ευκαιρία για την αγάπη και ο αυτός ο αισθησιακός, όμορφος μήνας τελειώνει μέσα σε ένα ρομαντικό αλλά και καθησυχαστικό μοτίβο.

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο μήνας ξεκινά με μία Νέα Σελήνη η οποία γίνεται στον Ταύρο στις 5/5 και σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ανθρώπους που σου δημιουργούν το αίσθημα της ασφάλειας. Στις 6/5 ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου αφήνοντας τις δύσκολες όψεις που έκανε με τους πλανήτες από τον Αιγόκερω και περνά στον Ταύρο, μία θέση από την οποία θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς οικονομικά ζητήματα. Στις 16/5 ο κυβερνήτης σου ο Άρης, περνά στον Καρκίνο και από αυτή τη θέση θα δυσκολέψει τη δράση καθώς θα παρατηρήσεις πως όλα θα αρχίσουν να κινούνται σε slow motion. Στις 18/5 η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε ωθεί να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα και να σκεφτείς ποιους ανθρώπους πρέπει να αφήσεις πίσω και με ποιους να προχωρήσεις μπροστά. Στις 21/5 ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στους Διδύμους βοηθώντας εξαιρετικά την επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο το μήνα Μάιο 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αυτό το μήνα θα είσαι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων καθώς στις 5/5 γίνεται μία Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, η οποία θα σε βοηθήσει να εξελίξεις κάποιες σχέσεις που θεωρεί σημαντικές. Στις 6/5 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τα σχέδιά σου αλλά και τα θέλω σου, βέβαια χρειάζεται προσοχή καθώς θα ενισχύσει το πείσμα σου. Στις 15/5 η Αφροδίτη περνάει και εκείνη στο ζώδιό σου αυξάνοντας τη γοητεία σου και τις κατακτήσεις σου. Στις 18/5 η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες με το μικρότερο δυνατό κόστος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το μήνα θα πρέπει να είσαι όσο περισσότερο γίνεται ξεκάθαρος με οτιδήποτε και αν κάνεις, καθώς η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Ταύρο στις 5/5, η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 6/5 και έπειτα η είσοδος της Αφροδίτης στις 15/5, δείχνει πως θα υπάρξει αρκετό παρασκήνιο σε ζητήματα που σε αφορούν. Προσπάθησε να προσεγγίσεις με προσοχή σημαντικά ζητήματα για εσένα ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος. Στις 18/5 η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα φέρει συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια γεγονότα του παρελθόντος. Στις 21/5 η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σου, θα ανεβάσουν πολύ τη ψυχολογία σου και την επικοινωνιακή σου διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανητικές μετακινήσεις αυτού του μήνα θα σε ευνοήσουν σε γενικότερο πλαίσιο καθώς είναι φιλικές για εσένα. Συγκεκριμένα στις 6/5 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και στις 15/5 περνάει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, γεγονός που δείχνει πως οι φίλοι σου θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα δρώμενα του μήνα αλλά και στις αποφάσεις σου. Στις 16/5 ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και μπορεί να σε κάνει νευρικό, οπότε καλό θα ήταν να βρεις ένα τρόπο για να εκτονώνεις την ενέργειά σου χωρίς να χρειάζεται να τσακώνεσαι. Το να ξεκινήσεις γυμναστήριο είναι μία πάρα πολύ καλή ιδέα που θα βοηθήσει σώμα και πνεύμα. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 θα φέρει συζητήσεις μεταξύ φίλων οι οποίες θα είναι αποκαλυπτικές.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Ταύρο στις 5/5 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα. Στις 6/5 και ύστερα στις 15/5 το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης αντίστοιχα στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει συζητήσεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε μία επαγγελματική επιτυχία. Παρόλα αυτά θα πρέπει να φυλάς τα νώτα σου καθώς στις 16/5 η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο δείχνει πως θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι δεν θα έχουν τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σου και αυτό δεν θα είναι εύκολα αντιληπτό. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 18/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σου λέει να δεις προσεκτικά ζητήματα καριέρας και οικογένειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας θετικός μήνας ξεκινάει για εσένα καθώς υπάρχουν αρκετές μετακινήσεις σε ζώδια της γης και μία μετακίνηση σε ζώδιο του νερού, από τις οποίες ευνοείσαι σε γενικότερο πλαίσιο. Συγκεκριμένα στις 6/5 το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και στις 15/5 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να συλλέξεις όμορφες στιγμές μέσα από ταξίδια, συζητήσεις και επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους. Στις 16/5 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για φλερτ μεταξύ φίλων. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 18/5 το στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα σου φέρει ευκαιρίες που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα και ταξίδια.

ΖΥΓΟΣ

Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτό το μήνα σχετίζονται με παρελθοντικά θέματα τα οποία σου είχαν προσθέσει ένα συναισθηματικό βάρος. Η πολυαστρία που θα υπάρξει κατά τη διάρκεια του μήνα στον Ταύρο, καθιστά επιτακτική την ανάγκη να τα φέρεις στο παρόν προκειμένου να μπορέσεις να τα διαχειριστείς καλύτερα, αρχής γενομένης από τις 5/5 όπου πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο. Στις 6 και στις 15/5 το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης αντίστοιχα στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα μπορέσεις πέρα από το να διευθετήσεις ζητήματα που σε έχουν πληγώσει να κάνεις και έξυπνες οικονομικές συμφωνίες. Στις 16/5 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και σου εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα. Από τις 21/5 και έπειτα το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, θα βοηθήσει πολύ τη ψυχολογία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το μήνα θα σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι «άλλοι», οι αγαπημένοι σου «άλλοι» τους οποίους θα φροντίζεις να συμβουλεύεσαι πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στις 5/5 στο ζώδιο του Ταύρου θα ανοίξει το δρόμο για νέες συνεργασίες και ενδεχομένως για μία νέα σχέση. Στις 6 και στις 15/5 το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης αντίστοιχα στο ζώδιο του Ταύρου θα ομαλοποιήσει την κατάσταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα σε αυτές που είχαν περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Στις 18/5 η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με ένα προσωπικό σου σχέδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα εργασιακά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καθώς θα υπάρξει μία πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 5/5 μπορεί να φέρει μία νέα εργασιακή πρόταση ή να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο εργασιακών δραστηριοτήτων. Στις 6 και στις 15/5 το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης αντίστοιχα στο ίδιο ζώδιο, υποδηλώνει πως αν δουλέψεις σίγουρα θα ανταμειφθείς είτε με μία καλή προαγωγή είτε με ένα μπόνους. Στις 16/5 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζει μία περίοδο όπου θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου, τα οποία κατά κύριο λόγο θα οφείλονται σε γεγονότα του παρελθόντος. Η Πανσέληνος στις 18/5 μπορεί να κλείσει ένα κύκλο που σχετίζεται με κάποιες αρμοδιότητες που είχες, για να ανοίξει ένα νέο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας πολύ καλός μήνας ξεκινά για εσένα με έμφαση στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Ταύρου σε ευνοεί απροκάλυπτα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 5/5 στον Ταύρο μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Στις 6 και στις 15/5 η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης αντίστοιχα στο ίδιο ζώδιο, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και να ανακαλύψετε μία νέα δραστηριότητα η οποία θα σας πάρει το μυαλό! Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος ένας νέος έρωτας είναι μέσα στα σχέδια του μήνα καθώς και νέες ευχάριστες γνωριμίες. Από τις 16/5 και έπειτα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου τον Καρκίνο, δείχνει πως η ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κατά διαστήματα θα «μυρίζει μπαρούτι». Βέβαια είναι στο χέρι σου αν και κατά πόσο θα ρίξεις λάδι στη φωτιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πλανητικές μετακινήσεις καθώς και τα αστρολογικά φαινόμενα αυτό το μήνα θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να ασχοληθείς όσο περισσότερο μπορείς με το χώρο που ζεις και με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 5/5 στο ζώδιο του Ταύρου θα αποτελέσει το έναυσμα για να αρχίσεις να σκέφτεσαι μία αλλαγή σπιτιού ή μία «μεταμόρφωση» του. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 6 και στις 15/5 αντίστοιχα θα σε βοηθήσει να περάσεις από τις σκέψεις στις πράξεις, σε οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με το σπίτι σου. Στις 18/5 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να πάρεις αποφάσεις σχετικές με οικογενειακά ζητήματα.  Στις 21/5 το κλίμα για εσένα θα αλλάξει καθώς το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα σου δημιουργήσει εξωστρεφή και χαρούμενη διάθεση, η οποία θα έλκει τους άλλους σαν μαγνήτης.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Μάϊος είναι ένας μήνας που θα σου χαρίσει έντονη εξωστρέφεια η οποία θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με ανθρώπους που επιθυμείς αλλά και να λύσεις κάποια ζητήματα που είχαν προκύψει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συγγενείς, οι φίλοι ακόμα και οι γνωστοί θα έχουν την τιμητική τους αυτό το μήνα καθώς η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 6 και στις 15/5 αντίστοιχα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επισκέψεις, συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Μέχρι τα μέσα του μήνα είναι μία πολύ καλή περίοδος σε περίπτωση που ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο καθώς θα έχεις νέες και πολύ καλές ιδέες. Στις 16/5 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα αυξήσει την ενέργειά σου και θα σε ωθήσει να δεις αισθηματικά ζητήματα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να κάνεις δημόσιες σχέσεις καθώς από τις 21/5 και έπειτα η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα στρέψει την προσοχή σου σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ